Touken Ranbu Warriors dorazili na PC
Novinka Touken Ranbu Warriors dorazili na PC

Touken Ranbu Warriors dorazili na PC

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch Windows PC

Vyzkoušet můžete i demo této musou hry.

Reklama

24. května vydala společnost DMM Games PC a Switch verzi warriors hry Touken Ranbu Warriors. Dostupná je prostřednictvím Nintendo eShopu a Steamu, přičemž PC verze podporuje 4K rozlišení a 60FPS. Touken Ranbu Warriors nabízí jazykovou podporu angličtiny, japonštiny, zjednodušené a také tradiční čínštiny, ale dabing je k dispozici pouze japonský.

Obě platformy pak disponují demem s úvodní kapitolou hry a všechna DLC dostupná původně pro Switch verzi, najdete i u PC.

Pro milovníky rozšířených edicí je k mání Touken Ranbu Warriors Digital Deluxe Edition, obsahující navíc 5 Honmaru pozadí, 5 dalších hudebních skladeb a 16 Uchiban kostýmů.

Touken Ranbu Warriors nabídnou 15 postav známých z Touken Ranbu -ONLINE-. Jedná se o slavné historické meče, které zde mají podobu válečníků (šermířů) Touken Danshi a chrání historii. Členové Touken Danshi se ale v čase přesouvají bez svých pánů Saniwa, takže zůstávají bez pevného vedení. To se bohužel projeví v době, kdy na ně najednou zaútočí hrůzostrašná History Retrograde Army (HRA).

V počátcích konfliktu jsou Touken Danshi osloveni tehdejší vládou a jsou vysláni na misi do válečné éry Sengoku, kde již probíhají díky HRA armádě změny v japonské historii.

Touken Ranbu Warriors vyšla v Japonsku jako Touken Ranbu Musou pro Switch a pro PC prostřednictvím DMM Games Player 17. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama