Trailer láká na vesmírné bitvy ve Star Wars: Battlefrontu 2
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Trailer láká na vesmírné bitvy ve Star Wars: Battlefrontu 2

Trailer láká na vesmírné bitvy ve Star Wars: Battlefrontu 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

Bojovat budeme nejen o planetu Kamino nebo loděnice nad Fondorem, ale i o Ryloth nebo Endor.

Reklama

Dnes dopoledne jsme vás informovali i předčasném zveřejnění reklamy Star Wars: Battlefrontu 2, která se zaměřila na vesmírné a vzdušné bitvy. Bylo jasné, že nás v rámci Gamescomu čeká rozsáhlejší trailer, který je překvapivě k dispozici už nyní. Někdo v EA si snad moudře uvědomil, že když už nemalá část záběrů koluje internetem, nemá cenu dělat mrtvého brouka a nechávat si video, které hru prezentuje v ještě lepším světle, pro sebe.

Trailer potvrzuje to, co bylo možné vyčíst už z uniklé reklamy, a přidává i něco navíc. V Battlefrontu 2 tak budeme bojovat třeba o loděnice nad planetou Fondor v období původní filmové trilogie, do níž spadá i bitva nad měsícem Endor. Ta se odehrává mezi pozůstatky druhé Hvězdy smrti.

Období Klonových válek pro změnu nabídne letecké souboje těsně nad povrchem deštivé planety Kamino nebo vesmírnou bitvu o planetu Ryloth, které se zúčastní republikové křižníky i separatistické řídící lodě. V traileru je samozřejmě zastoupena i nová filmová trilogie, a to bojem v neprozkoumaných oblastech galaxie, konkrétně poblíž Resurgentu, masivního Hvězdného destrukturu Prvního řádu.

Řadové stíhačky čítají třeba X-Wingy z původní i nové trilogie, imperiální TIE Fightery a TIE Bombery, Y-Wingy z původní trilogie a Klonových válek, rebublikové stíhačky V-Wing a ARC-170 či separatistické tri-fightery a Vulture droidy. V bitvě o Kamino budou zjevně přítomni i mohutní obojživelní tvorové, na nichž ve filmu Klony útočí létají obyvatelé planety.

Už víme, že hrdinské lodě zahrnují Millennium Falcon Hana Sola, Slave-1 Boby Fetta, černý X-Wing Poea Damerona, Scimitar Dartha Maula, Interceptor Yody či zcela nový TIE Silencer Kyla Rena, který uvidíme v nadcházejícím filmu Poslední z Jediů. Trailer odhalil, že se k nim přidá minimálně X-Wing s označením Red-5, s nímž létá Luke Skywalker, a také Darth Vader, pravděpodobně ve své stíhačce TIE Advanced. S Lukem a Vaderem jsme mohli létat už v DLC Death Star pro Star Wars: Battlefront z roku 2015.

Dá se očekávat, že na Gamescomu toho uvidíme víc. Počítá se minimálně s gameplay záběry z bitvy o loděnice nad Fondorem, které s největší pravděpodobností uvidíme v pondělí v rámci konference EA, která začíná od 18:30. V dalších dnech budou nejspíš své záběry zveřejňovat i pozvaní YouTubeři.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama