Trailer na Star Wars: Battlefront uvidíme 17. dubna
Star Wars: Battlefront Novinka Trailer na Star Wars: Battlefront uvidíme 17. dubna

Trailer na Star Wars: Battlefront uvidíme 17. dubna

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

EA promluvilo o aktivitách spojených s očekávaným Battlefrontem od DICE a účastí na akci Star Wars Celebration. Prvního traileru se dočkáme už 17. dubna.

Reklama

Nedávno jsme vás informovali, že si napjatě očekávaný Star Wars: Battlefront od DICE odbyde svou premiéru na dubnové akci Star Wars Celebration. Nyní jsme se dočkali bližších informací ohledně toho, co vlastně ve spojitosti s touto akcí fanoušci uvidí.

Pro nás je nejdůležitější první trailer, jenž se objeví už 17. dubna. Bude součástí panelu začínajícího od 19:30 našeho času, takže se dá očekávat, že video uvidí nejprve ti, kteří se panelu přímo zúčastní. EA ale údajně myslí i na fanoušky po celém světě a trailer by se měl brzy objevit na internetu, s největší pravděpodobností na YouTube a na sociálních sítích, a zřejmě ho doplní další informace o hře.

Na Star Wars Celebration bude k vidění i gameplay, ale bohužel jen za zavřenými dveřmi, což znamená, že na rozdíl od traileru se na internetu nejspíš hned tak neobjeví, přinejmenším se neobjeví oficiální cestou.

Trailer však pro začátek bude stačit, už proto, že slibuje první plnohodnotnou ukázku hry. V minulosti se objevil pouze krátký teaser a video s ranými záběry z enginu, přičemž ani jedno video v žádném případě neukazovalo finální podobu nového Battlefrontu.

Pro úplnost připomínáme, že Star Wars: Battlefront je naplánovaný na konec letošního roku a vyjde na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama