Trailer o Contracts módu v Hitman: Absolution
Novinka Trailer o Contracts módu v Hitman: Absolution

Trailer o Contracts módu v Hitman: Absolution

Michal Burian

Michal Burian

11

V novém online režimu budete moci vytvářet a sdílet své vlastní ‚zakázky‘.

Reklama

Vyberte si úroveň, cíle a zbraně a nastavte pravidla pro provedení nájemné vraždy – čas, styl provedení a přítomnost svědků. Nebojte se žádných těžkopádných editorů a učení komplikovaných programovacích jazyků. V Contracts vše vytváříte vlastním hraním. Režim Contracts je asynchronní, takže můžete proti svým přátelům bojovat kdykoliv bez ohledu na to, zda jsou zrovna online. Součástí hry Hitman: Absolution navíc bude řada již předvytvořených ‚zakázek‘ od těch nejlepších zabijáků přímo z IO Interactive.

„K režimu Contracts nás inspirovali naši věrní a nadmíru nápadití fanoušci, kteří neustále hledají nové neotřelé způsoby, jak likvidovat cíle v předchozích dílech série Hitman,“ řekl Christian Elverdam, herní ředitel hry Hitman: Absolution. „V režimu Contracts mohou hráči konečně popustit uzdu své kreativitě i soutěžnímu duchu. Ať už budou bojovat o ušetření zlomků sekund či se snažit správně načasovat různé akce, aby tak vytvořili řadu smrtících ‚nehod‘, budou se tak navzájem překonávat a inspirovat prostřednictvím nekonečné řady uživateli vytvořených kontraktů.”

Po přijetí a úspěšném splnění zakázky dostanou hráči peněžní odměnu, jejíž výše se odvíjí od toho, jak dobře si vedli. Zadání mohou být velice propracovaná a kreativní. Na výběr je bohatý arzenál zbraní, množství převleků a spousta vylepšení a technik, jež si můžete zpřístupnit hraním příběhového režimu Hitman: Absolution nebo nákupem za peníze získané při plnění předchozích zakázek.

Hitman: Absolution je naplánováno na 20. listopadu 2012 pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama