Trailer Operace Gilotina z Battlefield 3
Battlefield 3 Novinka Trailer Operace Gilotina z Battlefield 3

Trailer Operace Gilotina z Battlefield 3

Michal Burian

Michal Burian

33

Po teaser traileru následuje plnohodnotný trailer z noční mise odehrávající se nad hlavním městem Iránu, Teheránem.

Reklama

Operace Gilotina má v první řadě předvést trochu jiný pohled na pouliční boje, už jenom proto, že se odehrává v noci. Hráč se ujme role jednoho z vojáků, kteří se krčí na kopci tyčícím se nad hlavním městem Iránu, Teheránem. Díky stovkám zářících světel vypadá město děsivě a impozantně zároveň, což koneckonců komentují i sami vojáci. Battlefield 3 však není o rozhovorech, nýbrž o akci, takže hurá do města.

Úkol je prostý. Dosáhnout a zajistit bytový komplex na druhé straně města, což sice zní jednoduše, ale realizace plánu se jako vždy poněkud zkomplikuje. Už jen při počátečním sestupu z kopce jednotce vojáků několikrát hrozí Zubatá, protože nějaký hlavoun dostal báječný nápad, a to bombardování celé oblasti. To s sebou samozřejmě nese tunu monstrózních výbuchů, hlasité rány, pár zabitých bezvýznamných spolubojovníků a mimo jiné také řadu hořících stromů, úpatí kopce je totiž hustě zalesněné. Nebo spíš bylo.

Městem se táhne vodní kanál, který vojáci používají jako nejlepší vodítko a přehlednou cestu, což však zavání i slušnými možnostmi přepadení. A skutečně, pár menších přestřelek se vážně odehraje, a to takových, kdy vyniká cit pro spolupráci se spolubojovníky, a také prostředí plné odpadávajících kusů omítky, gejzíry vody a další věci typické pro boj ve vodním kanále.

Více informací se o misi Operace Gilotina dočtete v našem speciálu.

Záběry pochází z Xbox 360 verze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama