Trailer připomíná vydání limitované krabicové edice Life is Strange
Life is Strange Novinka Trailer připomíná vydání limitované krabicové edice Life is Strange

Trailer připomíná vydání limitované krabicové edice Life is Strange

Martin Cvrček

Martin Cvrček

18

Součástí edice je kompletní série čítající pět epizod, CD se soundtrackem a artbook. Každý majitel hry si navíc může stáhnout komentář tvůrců.

Reklama

Krabicová edice povedené epizodické série Life is Strange je konečně k dostání, což nám připomíná i nový trailer. Ten zajímavým způsobem kombinuje gameplay záběry a reakce některých YouTuberů.

Limitovaná krabicová edice zahrnuje nejen samotnou hru, ale i CD se soundtrackem a artbook o 32 stranách. Spolu s limitovanou edicí vyšel i komentář tvůrců, který je k dispozici zdarma pro všechny majitele hry (stačí vlastnit první epizodu).

Někteří hráči mají zjevně problém s nalezením a zpřístupněním komentáře, především v rámci Steamu. Komentář je k dispozici jako DLC, které stačí aktivovat na příslušné stránce a následně v sekci Stáhnutelný obsah ve Steam knihovně je dobré zkontrolovat, že je DLC zaškrtnuté. Nutno ale říct, že komentář tvůrců tvoří 9 videí přístupných z hlavního menu, prupovídky vývojářů tedy nejsou integrované do hry.

Nám do redakce přišla jedna kopie krabicové verze, i když bez artbooku a soundtracku. Jak se můžete přesvědčit na fotografii níže, bez těch bonusů jde o standardní krabicové vydání, které se neobtěžuje ani s manuálem, jak už dnes bývá zvykem. Důležité informace včetně Steam klíče jsou na vnitřní straně obalu krabičky. Takže pokud patříte mezi sběratele, kteří si i dnes potrpí na bohatý obsah krabicovek, rozhodně si sežeňte limitovanou edici se vším, co k ní patří.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama