Trailer ukazuje první várku dodatečného obsahu pro Star Wars: Battlefront 2
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Trailer ukazuje první várku dodatečného obsahu pro Star Wars: Battlefront 2

Trailer ukazuje první várku dodatečného obsahu pro Star Wars: Battlefront 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

13

Obsah inspirovaný nadcházejícím filmem zahrnuje dva nové hrdiny, mapu planety Crait a pokračování singleplayerové kampaně. To všechno zdarma.

Reklama

V poslední době jsme tu v souvislosti se Star Wars: Battlefrontem 2 měli spíše negativní zprávy. Po informacích o příznivých změnách v distribuci kreditů tu však máme něco i pro ty, kteří Battlefront 2 navzdory jeho nedostatkům skutečně hrají - ukázku první várky bezplatného dodatečného obsahu, který je inspirován nadcházejícím filmem Poslední z Jediů. Ten dorazí do kin už za týden.

Doménou sezóny filmu Poslední z Jediů je mapa planety Crait, na níž očividně nebudou chybět kráčející kolosy Prvního řádu s označením AT-M6, chatrně vypadající vozidla Odboje, zákopy na solných pláních ani krystalové jeskyně. Nejen zde se navíc budete moci vžít do role dvou nových hrdinů, a to Finna a Phasmy. Podle dostupných informací si oba budete muset nejprve odemknout výměnou za kredity, bohužel ale stále nevíme, kolik kreditů budete vlastně potřebovat.

Rozšíření se dočkají i vesmírné bitvy. Do Battlefrontu 2 tak dorazí vesmírná mapa nad planetou D'Qar a A-Wing Tallie Lintry jakožto nová hrdinská loď. Černý X-Wing Poea Damerona bude navíc obohacen o novou schopnost.

Rovněž nás čeká pokračování singleplayerové kampaně, v níž budeme opět hrát za Iden Versio, tentokrát ale v éře rozmachu Prvního řádu. Jestli jste kampaň dosud nedohráli, z důvodu výskytu spoilerů důrazně doporučuji na trailer nekoukat, případně s jeho sledováním skončit v čase 0:50.

Tohle všechno bude k dispozici zdarma pro každého majitele Battlefrontu 2, a to od 13. prosince. Už nyní si ve hře můžete zvolit, jestli se chcete přidat k Odboji nebo k Prvnímu řádu, a plnit týdenní a denní výzvy. Toto snažení má mít dopad na celkový boj obou frakcí, od jehož výsledku se budou odvíjet různé odměny na konci sezóny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama