Trailer Wolfensteina 2 pro Switch shrnuje události předešlého dílu
Wolfenstein: The New Order Novinka Trailer Wolfensteina 2 pro Switch shrnuje události předešlého dílu

Trailer Wolfensteina 2 pro Switch shrnuje události předešlého dílu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy Nintendo Switch Switch

Pokud jste nehráli The New Order z roku 2014, můžete snadno dohnat to nejdůležitější.

Reklama

Povedená střílečka Wolfenstein 2: The New Colossus od studia MachineGames vyšla na PC, PS4 a Xbox One loni na podzim a 29. června zavítá i na Switch. Je tu však jeden háček. Na rozdíl od výše zmíněných platforem si na Switchi nemůžete zahrát předešlý díl s podtitulem The New Order, který vyšel už v roce 2014, přičemž z pohledu většiny fanoušků je o něco lepší než The New Colossus.

Háček je to z toho důvodu, že Wolfenstein 2 příběhově přímo navazuje na The New Order, takže jestli chcete nejnovější řádění BJ Blazkowicze hrát na Switchi, ale nemáte možnost zahrát si předešlý díl, může vám uniknout řada souvislostí, motivů a skutečností. Právě pro vás tedy v Nintendu připravili nový trailer, který nabízí nejen letmý sestřih záběrů ze Switch verze Wolfensteina 2, ale i přehled o tom, co po dějové stránce nabízí The New Order.

Některé momenty jsou trochu zvláštně sestříhané, ale i tak trailer ukazuje vše podstatné, od úvodní konfrontace s generálem Deathsheadem, po níž jde vše k čertu, po uvedení celé řady postav, které figurují i ve druhém díle. Samozřejmě nechybí ani ochutnávka konce hry, po němž se již rozjíždí titul, který budete moci na Switchi okusit na konci června. Jen je trochu škoda, že video nenabízí shrnutí samostatně hratelné expanze s podtitulem The Old Blood. Její příběh není vysloveně zásadní, ale příznivci Switche by si jistě zasloužli možnost vidět ve stejném duchu i události, které předcházely úvodu The New Orderu.

Wolfenstein 2: The New Colossus pro Switch předobjednáte v obchodech Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama