Třetí teaser tajemné zombie hry
Left 4 Dead Novinka Třetí teaser tajemné zombie hry

Třetí teaser tajemné zombie hry

Michal Burian

Michal Burian

18

Na internetu se objevil v pořadí již třetí teaser z neohlášené zombie hry, která se má odhalit příští sobotu na Video Game Awards. Left 4 Dead, Resident Evil nebo něco úplně jiného?

Reklama

11. prosince aktuálního kalendářního roku se má na VGA 2010 odhalit nějaká zombie akce, která láká již třetím tajemným teasere.

Nejprve to byl obrázek se stylisticky upravenými zombíky a všelijakými nadpisy. Následně krátké video s plakátem, na němž stálo "Zůstaňte ve střehu, zůstaňte naživu, hlaste symptomy" a se značkou biologického nebezpečí. A teď tu máme v pořadí již třetí a podle všeho také poslední.

Na obrázku, který si můžete prohlédnout níže, stojí:" Jsme tady, abychom pomohli. Nikdy neopouštějte zelenou zónu." V pravém dolním rohu opět naleznete číslo, tentokrát 3 ze 3.

Sluší se připomenout, že o prvním obrázku si spoustu hráčů myslelo, že jde o třetí díl Left 4 Dead. O druhém obrázku se zase říkalo, že to bude nový Resident Evil, ale teď to vypadá, že jde o hru, kterou chystá Activision, protože na obrázku je ještě napsáno Murder Your Maker, což je podle všeho pokračování akce Prototype, viz předešlá novinka.

Chytřejší budeme každopádně až 11. prosince, kdy startuje Video Game Awards.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama