VGA 2010: Nové SSX oficiálně
Novinka VGA 2010: Nové SSX oficiálně

VGA 2010: Nové SSX oficiálně

Michal Burian

Michal Burian

8

Prostřednictvím Debut traileru z Video Game Awards 2010 jsme se oficiálně dozvěděli také o novém díle sportovní série SSX. <strong>Aktualizováno.</strong>

Reklama

UPDATE: Electronic Arts spustili oficiální stránku hry, která následuje premiérový trailer z cen VGA 2010, který naleznete níže. Hra by dle tvůrců měla nabídnout mnohem realističtější přístup k akci a stavit hráče do role objevovatelů těch nejnepřístupnějších horských vrcholků. Reakce na trailer byla opepřena negativními ohlasy, především kvůli vizuálnímu stylu, díky kterému hře již přezdívají SSX Black Ops.

Deadly Descents je popisován jako titul redefinující sérii. Ve stylu moderních her se vžijete do role týmu, který sjíždí ty nejextrémnější hory světa. Od zasněžených vrcholků Himalájí až po Arktické ledové kry, nic pro vás není dostatečně nebezpečné. Není to ale pouze matka příroda, proti které budete bojovat. Je to i konkurence.

K dispozici jsou i premiérové tři screenshoty z oficiálních stránek:

Předchozí zpráva

Hra nese plnohodnotný název SSX: Dead Descents a prozatím o ní nevíme zhola nic. Jisté je, že se opět podíváme do světa snowboarďáků, kteří se nebojí a klidně seskočí z vrtulníků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama