Třetí video update Kingdom Come: Deliverance ukazuje jízdu na koni
KC: Deliverance Novinka Třetí video update Kingdom Come: Deliverance ukazuje jízdu na koni

Třetí video update Kingdom Come: Deliverance ukazuje jízdu na koni

Martin Cvrček

Martin Cvrček

46

<strong>Nově s českými titulky</strong>. Po ukázce prostředí a tvorby postav Warhorse Studios prezentuje zajímavě vypadající jízdu na koních.

Reklama

V pořadí již třetí video update z Kingdom Come: Deliverance ukazuje jízdu na koních. Můžeme vidět jízdu na koňském hřbetu z první osoby i z oddáleného úhlu kamery, různé způsoby pohybu a s nimi spojené animace, přeskakování překážek a vůbec vše, co by člověk čekal od běžné jízdy na koni.

Ve videu je také znovu zmíněné, že koně budou mít svojí vlastní inteligenci, aby se sami vyhýbali nějakým překážkám nebo je automaticky přeskakovali, pokud jsou dost nízké, a aby obecně dokázali zabránit takovým pitomostem jako skoku z moc vysokého srázu. Koně také budete moci použít pro uskladnění nějakých přebytečných věcí.

Při sledování videa mějte každopádně na paměti, že jde stále o rozpracovanou záležitost. I tak ale vše vypadá velmi slibně. Nám pro začátek stačí, že nevidíme koně běhat po téměř kolmém svahu jako v jednom nejmenovaném RPG od Bethesdy.

Příští video se zaměří na jednu z nejdůležitějších složek hry, na soubojový systém. A pokud potřebujete k videu české titulky, myslíme, že stačí jen počkat. První dvě videa se už českých titulků dočkala (musíte si je v YouTube rozhraní pod videem nejprve zapnout), takže je určitě budou mít i další.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama