Trojice úvodních videí hry Ray Gigant
Novinka Trojice úvodních videí hry Ray Gigant

Trojice úvodních videí hry Ray Gigant

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Nové dungeon RPG vychází v Japonsku tento měsíc a vy se můžete podívat na úvod každé z kapitol.

Reklama

Společnost Bandai Namco vydala trojici úvodních filmů ze hry Ray Gigant. Toto nové dungeonu RPG pro PlayStation Vita od studia Experince vyjde v Japonsku 30. července. Jestli vám připadá zvláštní, že může mít nějaká hra tři různé úvody, pak vám přiblížíme způsob vyprávění hlavní linie tohoto titulu.

Hlavní příběh totiž bude vyprávěn ve třech kapitolách, vždy z pohledu jiného hlavního hrdiny. Ocitáme se v blíže neurčeném roce 20XX, kdy je celá Země napadena monstry zvanými Giganti. I když se státy postaví na odpor vojenskou silou, jsou armády zdecimovány a vypadá to na úplný konec lidstva. V Tokiu se ale objevuje chlapec, který je schopen Giganty porazit. Bohužel dostává záchvat zuřivosti, při kterém zničí takřka celé město. Když ztratí vědomí, ujímá se jej jiný mladík a jeho nehybné tělo odnáší do bezpečí.

Chlapcem, který porazil Giganty je Ray Gigant a jeho příběh je tedy vyprávěn v několika kapitolách z pohledu tří různých hrdinů. První je průměrný Ichiya Amakaze (dabing Atsushi Abe), který vyrostl v obyčejné předměstské rodině. Druhým je angličan Kyle Griffin (dabing Wataru Hatano) z významného šlechtického rodu. Je velmi inteligentní ale citově chladný a také nepříjemný. Poslední z trojice je dívka bez uvedení národnosti Nil Phineas (dabing Yoshino Nanjo) z Karibských ostrovů, na kterých funguje jako členka civilní stráže a chrání je před Giganty.

Každou část hry pak doprovází jiná hlavní melodie, kterou má na svědomí jiný interpret. V první kapitole s Ichiyaou zazní skladba od T.M. Revolution. Ve druhé části můžeme slyšet Faylana a poslední kapitolu s Niliinou v hlavní roli uvádí Yoshino Nanja.

Oficiální stránky hry Ray Gigant najdete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama