Tváří NHL 12 je Steven Stamkos
NHL 12 Novinka Tváří NHL 12 je Steven Stamkos

Tváří NHL 12 je Steven Stamkos

Michal Burian

Michal Burian

14

Steven Stamkos z týmu Tampa Bay Lightning bude novou tváří NHL 12 od EA Sports <strong>+ trailer a galerie</strong>.

Reklama

Teprve jednadvacetiletý Steven Stamkos je jednou z nejzářivějších mladých hvězd NHL současnosti. Celková jednička draftu z roku 2008 se letos 6. února stala prvním hráčem, který v základní sezóně NHL dosáhl hranice 40 gólů. Jeho střelecké umění mu v roce 2010 vyneslo zisk trofeje Maurice Richarda pro nejlepšího střelce NHL, o níž se podělil se Sidneym Crosbym. Letos je Stamkos nominován na cenu Teda Lindsayho, udělovanou každoročně nejvýraznějšímu hráči NHL na základě hlasování spoluhráčů z NHLPA. Dalším příkladem jeho mimořádné houževnatosti a talentu jsou jeho výkony v letošním play-off Stanleyova poháru, v němž se svým týmem Tampa Bay Lightning vypadl až v 7. zápase finále Východní konference v sérii proti pozdějším šampiónům Boston Bruins.

„Odhalení hráče na přebalu nové edice je v EA SPORTS každoročně velmi sledovanou událostí a skvělou možností zviditelnit jedny z nejtalentovanějších sportovců světa,“ uvedl Jordan Edelstein, viceprezident marketingu EA SPORTS. „Stamkos je fanouškem série NHL a vynikajícím reprezentantem svého sportu; velmi nás těší, že jej můžeme uvítat v rodině EA SPORTS.“

„Na videohrách série NHL jsem jako kluk vyrostl, a proto je pro mě velkou ctí, že jsem byl letos vybrán na přední stranu obalu,“ uvedl Stamkos. „Líbí se mi, jak je hra autentická, a jsem nadšený, že do ní dali moji typickou ránu z první v pokleku!,“ řekl Steven Stamkos.

NHL 12 přináší nabitou atmosféru skutečného hokejového zápasu prostřednictvím nové funkce s názvem Full Contact Physics Engine – hráči počínaje a okolním prostředím konče, vše na ledě je nyní doslova živé. Brankáři se zapojují do dynamických interakcí, svádějí souboje s útočníky před brankou, a dokonce si to mohou společně rozdat v bitce

Facebooková aplikace EA SPORTS „You’re Covered“

Počínaje dneškem si fanoušci mohou prostřednictvím stránky EA SPORTS NHL na Facebooku sami vyzkoušet, jak vypadají na přebalu videohry ze série NHL®. Ve speciální aplikaci si vyberou oblíbený tým, nahrají svou fotku a vytvoří si vlastní obal NHL®12. Aplikaci najdete na stránce www.facebook.com/easportsnhl.

NHL 12 bude k dispozici 9. září 2011 ve verzích pro PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama