Tváří NHL 17 je Vladimir Tarasenko
NHL 17 Novinka Tváří NHL 17 je Vladimir Tarasenko

Tváří NHL 17 je Vladimir Tarasenko

Michal Burian

Michal Burian

4

Útočník St. Louis Blues v prvním pořádném traileru.

Reklama

NHL 17 se představuje v prvním pořádném traileru, kde zároveň odhaluje tvář hry. Tou se stal Vladimir Tarasenko, útočník St. Louis Blues, na základě hlasování fanoušků. O celkovém vítězi rozhodla anketa, do níž fanoušci zaslali přes šest milionů hlasů přes Twitter a web NHL.com. V ní upřednostnili právě Tarasenka, jenž opanoval bodování St. Louis Blues v letošních vyřazovacích bojích.

„Je to pro mě neuvěřitelná čest, reprezentovat mé spoluhráče a všechny fanoušky Blues po celém světě na letošním obalu hry,“ řekl Vladimir Tarasenko. „Být zvolen fanoušky v takovém hlasování je pro jakéhokoli hráče velká pocta. Jsem šťastný, že se zapojím do tohoto ročníku takovým způsobem.“

Divize EA Sports zároveň oznámila, že všichni hráči na konzolích Xbox One a PlayStation 4 se mohou začít registrovat do veřejného betatestu NHL 17, který začne 28. července. K vyzkoušení budou tři herní režimy. Ti, kdo se stanou insidery NHL 17, získají nejen přednostní přístup do bety, ale také k novinkám, videím a dalšímu obsahu před vydáním hry 15. září 2016.

„Loni jsme přikročili k našemu vůbec prvnímu betatestu a díky připomínkám od fanoušků jsme hru vyladili před vydáním na maximum,“ řekl Sean Ramjagsingh, hlavní producent NHL 17. „V případě NHL 17 chceme dát prostor ještě většímu počtu hráčů. Už teď se nemůžeme dočkat, až se jim dostane hra do rukou.“

Beta obsáhne tři režimy: On-line versus, EA SPORTS Hockey League a Hockey Ultimate Team; navíc v ní bude zpřístupněna Tvůrčí zóna. Registrace do betatestu je možná od dnešního dne do 8. července 8:59 SELČ. Samotná beta proběhne od 29. července 9:00 SELČ do 5. srpna 8:59 SELČ. Šanci zahrát si NHL 17 jako první budou mít pouze fanoušci, kteří se registrují na stránce www.easports.com/nhl/beta.

Hlavním motivem NHL 17 je možnost utvářet vlastní hokejový odkaz podle hráčova herního stylu, a to jak v roli brankáře či hráče v poli, tak i manažera klubu. Prožijte svůj hokejový sen v nových režimech Draft šampionů, Organizace nebo Světový pohár. Podmaňte si led díky komplexnímu ovládání autenticky reagujících brankářů, zcela novému pojetí soubojů před brankou v útočné i obranné třetině a vylepšenému systému kolizní fyziky. Utkejte se s ostatními v EA SPORTS Hockey League, která nabízí dosud nejširší nabídku vlastních úprav, a předveďte divákům v hledišti celou řadu úchvatných gólových oslav.

NHL 17 vyjde v Česku a na Slovensku 15. září 2016 ve verzích pro Xbox One a PlayStation 4 s kompletní českou textovou lokalizací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama