Tvůrce soundtracku Zaklínače 3 pracuje i na hudebním doprovodu Cyberpunku 2077
Cyberpunk 2077 Novinka Tvůrce soundtracku Zaklínače 3 pracuje i na hudebním doprovodu Cyberpunku 2077

Tvůrce soundtracku Zaklínače 3 pracuje i na hudebním doprovodu Cyberpunku 2077

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Skladatel Marcin Przybylowicz znovu zasahuje.

Reklama

Je to už nějaká doba, co jsme naposledy slyšeli něco konkrétního a zároveň oficiálního o Cyberpunku 2077, očekávaném RPG od CD Projektu RED. Tentokrát tu ale máme informaci, která určitě potěší každého, komu se líbil soundtrack Zaklínače 3 (je tu vůbec někdo, komu se nelíbil?). Jeho tvůrce, Marcin Przybylowicz, pracuje i na soundtracku Cyberpunku 2077.

Sám Przybylowicz, který v minulosti skládal hudbu pro Zaklínače 2, The Vanishing of Ethan Carter nebo Hard West, to prozradil v rozhovoru pro server GamePressure.

„Mí nadřízení už mě nutí na něm dělat, protože většinu času trávím s Geraltem; nicméně už došlo k nějakým prvním pokusům s Cyberpunkem.”

Vypadá to tedy, že když zrovna nepracuje na hudebním doprovodu expanze O víně a krvi pro Zaklínače 3, odskočí si k prvním pokusům o soundtrack Cyberpunk 2077. Ty pokusy mohou být zjevně docela staré, o možnosti poslechnout si ukázku soundtracku hry mluvil před rokem lokalizační manažer Comgadu Filip Ženíšek.

Rozhovor potvrzuje také to, že se na soundtracku O víně a krvi podílí hudební skupina Percival. Kéž by potvrdil i to, kdy se vlastně Cyberpunku 2077 dočkáme. V tuto chvíli se stále počítá především s rokem 2017.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama