Tvůrci Burnoutu probudí oblíbený Crash mód ve hře Danger Zone
Novinka Tvůrci Burnoutu probudí oblíbený Crash mód ve hře Danger Zone

Tvůrci Burnoutu probudí oblíbený Crash mód ve hře Danger Zone

Michal Burian

Michal Burian

3

Hra vyjde už letos v květnu na PC a konzoli PlayStation 4. Uvnitř první detaily a obrázky.

Reklama

Fiona Sperry a Alex Ward, spoluzakladatelé Criterion Games, se v roce 2014 vydali na novou výzvu a společně vdechli život nezávislému studiu Three Fields Entertainment. V loňském roce vydali dvě své hry: v červnu Dangerous Golf a v listopadu Lethal VR. Dnes konečně oznámili, že se vrací k tomu, co je v jejich DNA.

Fanoušci Burnoutu se od nich konečně dočkají závodní hry, která dá vzpomenout na oblíbený Crash mód z Burnout 3: Takedown (rok 2004). Hra Danger Zone se u něj z části inspirovala.

„Vracíme se k našim kořenům, vytváříme hru v žánru, ve kterém jsme vášniví,“ nechala se slyšet Fiona Sperry, zakladatel a generální ředitelka studia.

Hra Danger Zone se odehrává ve virtuálním testovacím zařízením, kde hráči budou soutěžit o to, kdo způsobí co největší škodu. K dispozici bude 20 různých scénářů a chybět nebude ani SmashBreaker, kdy se z vašeho auta stane bomba, kterou můžete odpálit. Ale pouze za předpokladu, že uděláte nějakou pořádnou kolizi, do které bude zapojeno více vozů. Pochopitelně nebudou chybět žebříčky, kde se budete porovnávat s dalšími hráči.

Danger Zone pohání technologie Unreal Engine 4 a vyjde již v květnu letošního roku na PC a PlayStation 4 za 12,99 euro. Jak vidno, opět jde o menší hru, ale mohla by na nějaký čas zabavit. Uvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama