Tvůrci Burnoutu začali pracovat na nové závodní hře
Novinka Tvůrci Burnoutu začali pracovat na nové závodní hře

Tvůrci Burnoutu začali pracovat na nové závodní hře

Michal Burian

Michal Burian

8

Pravděpodobně půjde o duchovního nástupce Burnoutu 3.

Reklama

Hra Dangerous Golf se z pohledu mnoha hráčů i kritiků příliš nepovedla. Hráče zrovna nezaujmula (dokonce hra na PC zprvu nepodporovala klávesnici a myš), což dokazují také nízké prodeje, které moc nezlepšily ani četné aktualizace, díky nimž je hra o něco zajímavější. Přesto ve studiu Three Fields Entertainment, kde pracují ex-vývojáři Burnout, začali ve vytváření nové hry. Pro fanoušky Burnoutu dobrá zpráva, půjde o závodní hru, potvrdil kreativní ředitel Alex Ward.

Pravděpodobně půjde o duchovního nástupce Burnoutu 3, o kterém zástupci studia mluvili v loňském roce. Tou dobou slibovali, že vývoj začne po dokončení Dangerous Golf.

Firma Three Fields byla založena spoluzakladateli Criterion Games - Alexem Wardem a Fionou Sperry - v roce 2014 a z velké části se skládá z bývalých zaměstnanců Criterionu. Ward již dříve sliboval novou závodní hru, která bude velmi rychlá.

Tak snad se alespoň Three Fields vrátí k závodním hrám, když stávající lidé v Criterionu pomáhají se Star Wars. Zrušili dokonce připravované adrenalinové závody.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama