Tvůrci Command & Conquer připravují real-time strategii Conan Unconquered
Conan Unconquered Novinka Tvůrci Command & Conquer připravují real-time strategii Conan Unconquered

Tvůrci Command & Conquer připravují real-time strategii Conan Unconquered

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy Windows PC

Postavíte si pevnost a musíte odolat vlnám stále silnějších nepřátel.

Reklama

Ve studiu Petroglyph Games mají napilno. Nedávno bývalí tvůrci Command & Conquer, Earth & Beyond a Dune II oznámili spolupráci s Electronic Arts na vývoji remasterů Command & Conquer a nyní pro Funcom připravují ještě real-time strategii Conan Unconquered. Vůbec poprvé bude brutální svět Barbara Conana prezentován formou strategie. Dočkáme se jí již ve druhém čtvrtletí nadcházejícího roku ve verzích pro počítače.

Veteráni z Petroglyph Games, kteří vytvořili třeba Star Wars: Empire at War, Panzer General, Rise of Immortals, Grey Goo nebo sérii 8-Bits, zavedou hráče do světa, kde si postavíte pevnost, sestavíte armádu a budete se bránit hordám nepřátel. S každou vlnou přicházejí větší problémy. Protivníci budou postupně sílit a bude jich stále více. Po obyčejných pěšácích přijdou zkušení bojovníci, obří hadi, škorpióni, nekromanti, létající démoni a mohutné obléhací stroje. Můžete vzít jed na to, že tyhle bitvy budou krvavé a divoké.

Naštěstí na vaší straně budou legendární hrdinové, včetně samotného Conana. Tihle hrdinové mají zvláštní schopnosti, dokážou udržet kmen pohromadě a výrazně mohou ovlivnit výsledek bitvy. Po jejich boku bude stát těžká kavalérie, čarodějové a další jednotky připravené plnit vaše rozkazy za předpokladu, že máte dostatek jídla a zlata. Když všechno selže, vždy se můžete obrátit na bohy. Vybudujete chrám a daný bůh vám pomůže.

Tohle všechno se odehraje v reálném čase. Nemějte ale strach. Když půjde o úzkých, můžete kdykoli pozastavit hru, vydat příkazy nebo zahájit stavbu nových budov. V opačném případě byste se nejspíš nestíhali starat ještě o správu svých zdrojů, zkoumat nové technologie pro vylepšení obrany a najímat nové a nové jednotky. K tomu si přidejte ještě jednu věc. Velké problémy může napáchat oheň uvnitř pevnosti i hromada tlejících mrtvol, šíří totiž nemoci a smrt.

Mapy budou náhodně generované a každá nabízí spoustu možností k průzkumu svého prostředí, včetně ruin, kde narazíte na stráže hlídající poklad. Naštěstí na to nemusíte být sami. Kromě klasického singleplayeru nabídne Conan Unconquered kooperativní multiplayer pro dva hráče. Společně s kamarádem se budete starat o pevnost a dělat vše pro to, aby nepadla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama