Diablo 4 Novinka Tvůrci Diablo 4 chtějí aktuální situaci napravit

Tvůrci Diablo 4 chtějí aktuální situaci napravit

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Stejnou chybu Blizzard nehodlá opakovat.

Reklama

Diablo 4 v posledních dnech čelí dost brutální, avšak zasloužené kritice. Blizzardu je jasné, že nejnovější aktualizace se nepovedla zrovna tak, jak si společnost představovala. Původním záměrem mělo být zpomalení spojené se zvýšení zábavy, jenže jak už to, tak občas bývá vývoj šel dost jiným směrem, takže nakonec místo pochval sklidila společnost hromadu nespokojených reakcí.

Studio se naštěstí rozhodlo postavit k situaci čelem. Už brzy se proto hráči podle informací z livestreamu dočkají změn majících minimalizovat problematické faktory nového patche. Navýšena má být velikost zásoby elixírů, hustota nepřátel v Nightmare dungeonech, nebo buffy pro nedostatečně využívané legendární aspekty čaroděje a barbara. Tyto změny jsou však pouhým začátkem.

Tvůrci Diablo 4 chtějí aktuální situaci napravit

Během dvou týdnů se pak mají hráči dočkat skutečně velké aktualizace, která však vyloženě nemá vymazat změny přinesené patchem 1.1. V praxi tím pádem 1.1.1. některé faktory nezmění, kupříkladu o úpravách masivního oslabení Sorcerer's Devouring Blaze nepadlo ani slovo. Je však jisté, že budou častěji padat Uber Uniques, vylepšeny mají být třeba také filtry předmětů a řada dalších faktorů. Ke specifikaci některých novinek teprve dojde.

Tvůrci ovšem slibují, že se dlouhodobě nebude opakovat situace, že by byl znovu nahozen takto zásadní balanční patch bez toho, aby jeho obsah komunita detailně znala. Minimálně podle některých vláken na Redditu však komunita příliš těmto slibům nevěří, protože aktuální patch značně nahlodal její víru v Blizzard. Tak uvidíme, zda se firmě podaří splnit aktuální sliby a aktuální zakopnutí nezopakovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama