Tvůrci God of War hledají experta na multiplayer
Novinka Tvůrci God of War hledají experta na multiplayer

Tvůrci God of War hledají experta na multiplayer

Michal Burian

Michal Burian

6

Spekuluje se, že by nové God of War mohlo mít multiplayer, i když to vývojáři již dříve vyloučili.

Reklama

Společnost Sony do svého studia v Santa Monice hledá kodéra, který má zkušenosti s multiplayerem. Vzápětí se začalo na internetu spekulovat, že by nové God of War přece jen mohlo nabídnout hru více hráčů, a to i přesto, že online složku již dříve vývojáři dementovali. God of War má být podle jejich slov čistě záležitostí pro jednoho hráče. Je tak více pravděpodobné, že posila se přidá k týmu, který vytváří jinou hru.

Při tom všem musíme brát v potaz také to, že koncem loňského roku skončily práce na obsahu. God of War je po této stránce finální, v dalších měsících se už jen vše dolaďuje a vychytávají se chyby. Bylo by tak zvláštní, kdyby do hry tvůrci ještě zasahovali a přidávali multiplayer. To by se vývoj ještě výrazně prodloužil. Další variantou je, že by God of War dostalo multiplayer formou aktualizace, něco jako bylo u Grand Theft Auto 5 v době, kdy tahle gangsterská akce vyšla na PS3 a Xbox 360.

Kdy nové dobrodružství Krata vyjde? Na to odpověď zatím neznáme, ale podle všeho by to mohlo být koncem letošního roku. Uvidíme, zda se Sony v červnu na E3 v Los Angeles vytasí s datem vydání.

Chtěli byste v God of War multiplayer?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama