Tvůrci Gwent: The Witcher Card Game ukazují další karty
Gwent: The Witcher Card Game Novinka Tvůrci Gwent: The Witcher Card Game ukazují další karty

Tvůrci Gwent: The Witcher Card Game ukazují další karty

Martin Cvrček

Martin Cvrček

32

Dnes večer navíc ukážou samotnou hru v oficiálním streamu, který předchází zítřejšímu startu uzavřené bety. <strong>Aktualizováno</strong> o ukázku otevírání balíčku karet.

Reklama

Update: Během včerejšího streamu CD Projektu, v němž byl ukázán Gwent: The Witcher Card Game, došlo na prezentaci mnoha věcí. Slibované otevírání soudku s kartami, které nahrazují tradiční balíčky, ale nedošlo. A tak tento nedostatek tvůrci dohnali krátkým videem, které zveřejnili na Twitteru.

Můžete v něm vidět nejen grafickou a zvukovou podobu celého systému, ale i avizovanou funkci, díky níž vám hra dá při otevření na výběr jednu ze tří vzácnějších karet. Jednu z nich vyberete, ideálně tak, aby co nejvíc vyhovovala potřebám vašeho balíčku, zbylé dvě budou zničeny. To všechno proto, aby měl při otevření soudku karet každý hráč šanci dostat aspoň jednu kartu, kterou skutečně využije.

Během streamu navíc došlo ke zveřejnění další ilustrace karty. Tentokrát se můžete pokochat bardkou Priscillou, známou ze Zaklínače 3.

Původní zpráva (24. 10. 2016 16:52): Už zítra v 19:00 našeho času začne CD Projekt RED rozesílat první pozvánky do uzavřené bety free-to-play karetní hry Gwent: The Witcher Card Game. A tak tu máme několik věcí. Zaprvé jde o ukázku dalších karet, které tvůrci v posledních týdnech odhalovali na sociálních sítích. A my jsme je trpělivě hromadili, abychom je při správné příležitosti vydali najednou.

Karty opět ukazují mnoho výjevů a postav ze světa Zaklínače. Nechybí mezi nimi čarodějka Filippa Eilhart, Talar, Zoltan, Eredin, zlatý drak Villentretenmerth, několik nestvůr a vojenských jednotek nebo Odrin. Jeho jméno se jistě vrylo do paměti mnoha hráčů Zaklínače 2.

Další karty najdete na webu GwentDB. Jestli vám ale pouhé ilustrace nestačí a chcete spíše vidět samotnou hru, můžete si dnes v 19:00 naladit oficiální stream na Twitchi. V něm tvůrci ukážou a představí Gwent v akci a také budou otevírat soudky s kartami. Jak se zdá, v samostatném gwintu si nebudete kupovat další karty v balíčcích, ale v soudcích.

Karty

Pozvánka na dnešní stream

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama