Tvůrci Killzone oficiálně představili RPG akci Horizon
Horizon: Zero Dawn Novinka Tvůrci Killzone oficiálně představili RPG akci Horizon

Tvůrci Killzone oficiálně představili RPG akci Horizon

Michal Burian

Michal Burian

34

Zbrusu nová akce od Guerrilla Games pro PlayStation 4 vypadá hodně nadějně. Hrát budete za ženu s dlouhými vlasy, která používá luk a další všelijaké zbraně.

Reklama

Na pódiu E3 konference Sony se objevil člověk z Guerrilla Games, který s radostí představil zbrusu novou značku, která obohatí herní zážitky na PlayStation 4. Tvůrci Killzone chystají Horizon: Zero Dawn, dobrodružnou akci s RPG prvky z pohledu třetí osoby, která se odehrává v zajímavém post-apokalyptickém otevřeném světě s robotickými dinosaury. Hrát budeme za hrdinku s dlouhými vlasy, která se skrývá v křoví a útočí svým lukem na nepřátelské jednotky a zvířata.

Z ukázky zaujme nejen prostředí, zajímavé nepřátelské jednotky, ale také destrukce a různé efekty. Připomíná mi to Tomb Raider, ovšem ve futuristickém podání s nejrůznějšími zbraněmi a podivnými robotickými nepřáteli.

Hrdinka se jmenuje Aloy a jde o zkušenou lovkyni, která „prozkoumává živý a svěží svět obývaný tajemnými mechanizovanými bytostmi“. „Vydejte se na emotivní cestu a rozluštěte tajemství kmenů, starověké artefakty a vyspělé technologie, které budou určovat osud této planety,“ stojí v tiskové zprávě.

„Post-apokalyptický svět ovládají stroje. Jaký je jejich účel? Co se stalo s předešlou civilizací? Prozkoumejte každý kout říše a objevte starobylé památky a tajemné stavby, které vám odhalí zapomenutou minulost toho světa.“

„Horizon Zero Dawn skloubí dva prvky: bohatou a krásnou přírodu plnou vysoce pokročilé technologie s dynamickým průzkumem a hratelností. Boj ve hře je postaven na rychlosti, abyste vyhráli, musíte se rychle pohybovat, musíte totiž přemoci mnohem větší nepřátelské stroje.“

V Horizon jinak mají být detailní lesy, impozantní hory a atmosférické zříceniny předešlé civilizace. Svět bude žít a počasí se bude měnit společně s denním a nočním cyklem.

Nezapomeňte se podívat na demo, stojí rozhodně za to.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama