Tvůrci Medal of Honor dělají na nové hře
Medal of Honor Novinka Tvůrci Medal of Honor dělají na nové hře

Tvůrci Medal of Honor dělají na nové hře

Michal Burian

Michal Burian

13

Tým Danger Close stojící za singleplayerem nového Medal of Honor chystá neoznámenou AAA first-person střílečku + detaily.

Reklama

Alespoň to prozrazuje inzerát, prostřednictvím něhož hledá studio nové vývojáře pro práci na neoznámené AAA střílečce z pohledu první osoby. Danger Close hledá experty přes vozidla a zbraně, kteří mají zkušenosti s hrami zaměřenými na multiplayer.

Že by se jednalo o pokračování nového Medal of Honor, jenž vyšel loni v říjnu? Podle všeho ano, i když hra nesplnila očekávání, v listopadu EA prozradili, že si MoH koupilo přes dva miliony hráčů.

Patrick Söderlund, šéf evropské pobočky Electronic Arts, přiznal, že Medal of Honor nesplnil očekávání a dodal: "Chceme být v této sérii úspěšní, budeme mít hru, která je opravdu, ale opravdu dobrá. Jedná se o úspěšný restart série. V budoucnu chystáme být ještě silnější a lepší."

Pro úplnost ještě dodejme, že Danger Close (dříve EA Los Angeles) mělo na starost pouze singleplayerovou část Medal of Honor. O tu multiplayerovou se staralo švédské studio EA DICE.

Menší otázka pro vás, chcete pokračování Medal of Honor?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama