Tvůrci Medal of Honor mají nové jméno
Medal of Honor Novinka Tvůrci Medal of Honor mají nové jméno

Tvůrci Medal of Honor mají nové jméno

Michal Burian

Michal Burian

3

Vývojářský tým v EA Los Angeles pracující na singleplayerové části chystané válečné akce Medal of Honor prošel menší změnou a dostal nový název.

Reklama

V EA se opět dějí věci. Tentokrát však společnost nepropouští ani neruší nějaký svůj projekt. Ba naopak. Tvůrci nového Medal of Honor se rozhodli, že se oddělí od studia EA Los Angeles a vymyslí si vlastní název. Od dnešního dne se tým pracující na kampani MoH jmenuje Danger Close.

Jméno Danger Close je inspirováno skutečným vojenským světem. Znamená to, že nepřátelské jednotky jsou v těsné blízkosti (obvykle 600 metrů). Už se tedy jedná o nebezpečnou situaci a v žádném případě nemůžete povolat nálet nebo navést dělostřelectvo. Budete se muset připravit na opravdovou bitvu.

Troufáme si tedy tvrdit, že vedení Electronic Arts má s týmem Danger Close velké plány a určitě se nebude jednat o poslední Medal of Honor díl.

Navštívit můžete také nové oficiální stránky na adrese www.dangerclosegames.com

Medal of Honor vychází v Evropě 15. října 2010, a to ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Na multiplayerové části pracuje studio DICE a nutno podotknout, že se až moc podobá Battlefieldu: Bad Company 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama