Tvůrci Metra Exodus odpovídají na dotazy fanoušků
Novinka Tvůrci Metra Exodus odpovídají na dotazy fanoušků

Tvůrci Metra Exodus odpovídají na dotazy fanoušků

Martin Cvrček

Martin Cvrček

20
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Vývojáři krátce řeší třeba ztvárnění Arťoma, překážky během vývoje nebo základní herní design.

Reklama

Nedávno začali tvůrci a vydavatelé Metra Exodus, kterého jsme se dočkali letos v únoru, sbírat různé dotazy fanoušků na sociálních sítích. Dotazy se nakonec dostaly až k samotným vývojářům ze studia 4A Games, a tak si díky čerstvé sérii videí můžeme vyslechnout odpovědi na nemalé množství zajímavých otázek spojených s novým Metrem. Zaměstnanci 4A Games řeší například absenci konkrétní podoby hlavního hrdiny Arťoma, větší zaměření na otevřenější prostředí, překážky či naopak světlé momenty během vývoje, případně reakce na úspěch předešlých dílů herního Metra a celkové zacházení se sérií.

Ačkoliv jsou témata málokdy probírána do většího detailu, přeci jen se díky dotazům fanoušků můžeme dozvědět něco nového, nemluvě o další příležitosti nahlédnoutdo zákulisí 4A Games a vývoje série Metro. Nezbývá než doufat, že se z odpovědí vývojářů na otázky fanoušků stane pravidelná záležitost, která nám častěji dovolí blíže zjistit, jak autoři Metra Exodus o své hře uvažují, čím si prošli a co chystají. Ještě před únorovým vydáním jsme se sice dočkali zajímavé série dokumentů ze zákulisí vývoje (zde první, druhá a třetí část), ale je vidět, že zaměstnanci 4A Games toho mají ještě hodně co říci.

Navíc je přece tolik otázek, které by zasloužily odpověď, i když někdy mohou směřovat spíše na adresu vydavatele, tedy společnost Deep Silver. Třeba kdy dojde na vydání prvního DLC. Někdo by se mohl také ptát, kdy se majitelé krabicových verzí Metra Exodus na PC dočkají slibovaných bonusů ve formě digitálního artbooku a soundtracku, které všemi oblíbený a skvělými funkcemi přetékající Epic Games Launcher donedávna stále nenabízel. Alespoň tento problém je však již vyřešen, bonusy tak lze konečně stáhnout přes položku s názvem "Metro Exodus Pre-Purchase Extras", kterou najdete v knihovně Epic Launcheru.

Jedenáctou a zatím poslední otázku najdete pod tímto odkazem.

Metro Exodus můžete koupit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama