Tvůrci Port Royale 3 a Rise of Venice chtějí oslovit fanoušky železnice
Railway Empire Novinka Tvůrci Port Royale 3 a Rise of Venice chtějí oslovit fanoušky železnice

Tvůrci Port Royale 3 a Rise of Venice chtějí oslovit fanoušky železnice

Michal Burian

Michal Burian

4

Připravují ekonomickou strategii Railway Empire. Začnete v Americe roku 1830.

Reklama

Německé studio Gaming Minds se po hrách jako Port Royale 3, Rise of Venice a Patrician 4 rozhodlo oslovit fanoušky železnice. Připravuje ekonomickou strategii Railway Empire, která se odehrává v Americe. Začnete v roce 1830 a budete součástí Nového světa, který se rychle rozvíjí a potřebuje spolehlivou dopravu. Musíte tak rychle jednat a postupně své podnikání rozšířit od pobřeží k pobřeží.

Čeká na vás vytváření propracované a rozsáhlé železniční sítě, nákup více než 40 různých vlaků, stavba železničních stanic a údržba všeho potřebného. Autoři tvrdí, že jednotlivé vlaky budou mimořádně detailní a vymodelovány podle skutečných předloh, podobně na tom mají být i železniční stanice.

To vše byste sami nezvládli, proto si najmete pracovní sílu, která zajistí, že vše bude fungovat. Aby nedošlo k nějakému nečekanému problému. Jinak nezajistíte, že se bude vaše železniční síť rozrůstat a hlavně vyvíjet. Gaming Minds připravili přes 300 technologií od mechanických vylepšení vlaků až po infrastrukturu na pracovišti. Čekat na vás bude pět epoch technologických inovací.

K tomu všemu pozor na konkurenci, ta nikdy nesmí. Konkurovat vám budou až tři magnáti. Pokud chcete dosáhnout vrcholu, budete se muset uchýlit k bezohledné taktice, útočit na své soupeře a sabotovat je přes nájezdy až po průmyslovou špionáž.

Kromě klasické singleplayerové kampaně, jež má být rozsáhlá a postupně vás provést krok za krokem v cestě od pobřeží k pobřeží tohoto velkého kontinentu, si můžete zvolit režim bez jakéhokoliv finančního tlaku. Ten je zaměřen na stavbu železnice.

Railway Empire vyjde ve čtvrtém čtvrtletí letošního roku na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama