Útoky, sabotáže a průmyslová špionáž v Railway Empire
Railway Empire Novinka Útoky, sabotáže a průmyslová špionáž v Railway Empire

Útoky, sabotáže a průmyslová špionáž v Railway Empire

Michal Burian

Michal Burian

3

Pamatujte si, konkurence v Novém světě nikdy nespí. Podle toho se musíte chovat.

Reklama

Mít vlastní železniční společnost v Americe v roce 1830 není nic jednoduchého. Nový svět se rychle rozvijí a potřebuje spolehlivou dopravu. Abyste uspěli a získali co nejvíce podniků a měst, musíte rychle jednat a postupně své podnikání rozšiřovat od pobřeží k pobřeží. V Railway Empire ale nebudete pouze vytvářet propracované a rozsáhlé železniční sítě, nakupovat více než 40 různých vlaků a stavět železniční stanice, ale rovněž vést konkurenční válku. Proti vám budou až tři soupeřící magnáti. Chcete-li se dostat na vrchol, budete se muset uchýlit k bezohledné taktice, útočit na své soupeře a sabotovat je přes nájezdy až po průmyslovou špionáž.

Pokud se vám zdá, že je toho na vás nějak moc, tak nemějte strach. Během hraní si najmete pracovní sílu, která zajistí, že vše bude fungovat. Aby nedošlo k nějakému nečekanému problému. Pokud by k němu došlo, tak hrozí, že se konkurence dostane před vás. Vaše železniční síť by se nerozrůstala a nevyvíjela. Proto musíte dbát také na technologická vylepšení, vývojáři připravili přes 300 technologií od mechanických vylepšení vlaků až po infrastrukturu na pracovišti a čekat na vás bude pět epoch technologických inovací.

Zodpovědní lidé z Gaming Minds Studios, kteří měli na starost Port Royale 3 a Rise of Venice, o Railway Empire tvrdí, že zahrne jednotlivé vlaky v mimořádných detailech a vymodelovaných podle skutečných předloh, podobně na tom mají být i železniční stanice a další obsah ve hře.

Railway Empire je v plánu na konec letošního roku pro PC, PS4 a Xbox One. Podívejte se na nový trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama