Tvůrci Stalkera pracují na remaku strategie Cossacks
Cossacks 3 Novinka Tvůrci Stalkera pracují na remaku strategie Cossacks

Tvůrci Stalkera pracují na remaku strategie Cossacks

Jan Kalný

Jan Kalný

4

V tajnosti pracují na remaku a pokračování real-timové strategie Cossacks odehrávající se v 17. a 18. století.

Reklama

V tajnosti pracovali na remaku a pokračování real-timové strategie Cossacks odehrávající se v 17. a 18. století.

GSC Game World, které pravděpodobně znáte díky sérii Stalker, si dává od této série pauzu a po delším mlčeníse vrací v plné síle, ale ne se Stalkerem, ale se svou legendární hrou - Cossacks. Resp. s jejím remakem, převlečeným za třetí díl.

Vše zůstane při starém. Čeká na nás ryzí real-timeová strategie s konstrukcemi a produkcemi, s ovládáním jednotek, s historickými bitvami, s taktickými možnostmi a také moderní grafikou.

„Během několika let existence jsme zjistili, že dělání dobrých her nám jde nejlépe. A proto se vracíme ke hrám,” prozradil Evgeniy Grygorovych, vedoucí vývojového studia. „Během posledního roku a půl jsme tajně pracovali na novém projektu a myslím, že se správný čas o něm světu říct.”

Těšit se máme nejen na zmíněné období a historické bitvy, ale také na pět historických single-playerových kampaní, dvanáct národů, až deset tisíc jednotek na scéně, realistickou fyziku, generátor map a spoustu dalších věcí.

Hry bychom se měli dočkat ke konci tohoto roku pro PC, Max a Linux. Co se Stalkera týče, o něm neuslyšíme minimálně do vydání této hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama