Tvůrci Star Wars: Battlefrontu 2 zvýšili příděl kreditů
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Tvůrci Star Wars: Battlefrontu 2 zvýšili příděl kreditů

Tvůrci Star Wars: Battlefrontu 2 zvýšili příděl kreditů

Martin Cvrček

Martin Cvrček

16

V multiplayeru i Arcade režimu můžete nyní získávat o poznání více kreditů, změnami prošly i denní krabice.

Reklama

Star Wars: Battlefront 2 trpí od vydání řadou problémů a překážek, které jsou spojené především s mizerným systémem postupu založeným na kupování krabic s kartami, které ovlivňují všechny hratelné postavy a vozidla. Dnes jsme se dočkali aktualizace (na straně serveru, není tedy třeba nic stahovat), která částečně řeší alespoň některé z těchto problémů.

Neznám hráče, který by si nestěžoval, že po konci zápasu dostává moc málo kreditů, jež jsou určené na kupování krabic a odemykání hrdinů. Kreditů hra rozdávala skutečně velmi málo a jejich příděl vždy závisel na délce zápasu, ne na vašem výkonu. Výkon hrál roli jen v případě několika hráčů s nejvyšším skóre, ale ani takový bonus nestál za řeč. Nyní hráč dostává za dokončení zápasu více kreditů a ti nejlepší jsou odměňováni ještě více.

Aktualizace přináší také dobrou zprávu pro příznivce Arcade režimu. Dosud jste v něm denně mohli získat maximálně 500 kreditů, což značně snižovalo jeho využitelnost a lákavost. Odteď můžete za den získat až 1500 kreditů, což znamená až 15 zápasů proti botům, za jejichž dokončení jste odměněni. Z Arcade se tak stal mnohem lákavější režim, který se může mnohem více podílet na snadném a rychlém získávání kreditů.

Změnami prošly i krabice, které lze získávat každý den za prosté přihlášení do hry. Jejich obsah byl dosud spíše urážka nebo výsměch, nyní z nich ale můžete každý den získat mnohem více součástek na výrobu karet, ne pouhých 5 jako doposud.

Po všech směrech se jedná o krok správným směrem, který přišel v pravý čas. Zítra totiž začíná sezóna spojená s filmem Poslední z Jediů, která nabídne různé výzvy a hlavně zcela nový obsah, který bude zdarma k dispozici všem hráčům. 13. prosince tak dorazí rozšíření singleplayerové kampaně, v níž budeme sledovat Iden Versio v éře Prvního řádu, dále mapa planety Crait, vesmírné bojiště nad planetou D'Qar, dva noví hrdinové (Finn a Phasma), hrdinský A-Wing a vylepšení X-Wingu Poea Damerona. A aby bylo jasno, i Finna a Phasmu bude podle současných informací nutné zpřístupnit prostřednictvím kreditů, dosud však nebylo oznámeno, jak drazí noví hrdinové budou.

Všechny problémy ale samozřejmě nejsou ani zdaleka vyřešeny. Špatný systém postupu, kerý je do značné míry založený na náhodě, je stále přítomen, nad celým Battlefrontem 2 nadále visí hrozba v podobě návratu mikrotransakcí a určitě by se našlo ještě něco, na co by se dalo stěžovat. Snad se tedy celková situace zlepší ještě víc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama