Tvůrci Titanfallu 2 shrnují obsah aktualizace Live Fire
Titanfall 2 Novinka Tvůrci Titanfallu 2 shrnují obsah aktualizace Live Fire

Tvůrci Titanfallu 2 shrnují obsah aktualizace Live Fire

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Únorový update zahrne nový herní mód, tři mapy, vylepšený matchmaking, další animaci popravy nepřítele nebo frakční úvody. <strong>Aktualizováno</strong> o datum vydání.

Reklama

Update: Studio Respawn Entertainment konečně oznámilo, kdy se dočkáme aktualizace a zároveň bezplatného DLC Live Fire. Hráči Titanfallu 2 naštěstí nemusí čekat příliš dlouho, protože Live Fire vyjde už během zítřka.

Původní zpráva (18. 2. 2017 11:36): Už několikrát jste si mohli na Zingu přečíst o chystané únorové aktualizaci Titanfallu 2. Z důvodů nečekaných komplikací během testování stále neznáme datum jejího vydání, ale nyní máme alespoň jasno o tom, co update, který by se dal vnímat i jako bezplatné DLC, nabídne. Aktualizace Live Fire se pochlubí hlavně následujícím obsahem:

Úprava vyhledávání her - Obrazovka výběru herních módů a zápasů byla kompletně předělána. Tvůrci do hry přidali nový prvek, který vám umožní vytvářet vlastní seznamy herních módů, které chcete hrát. Překopaný matchmaking je přitom stále ve fázi betaverze, ale vývojáři ji chtějí zveřejnit, aby ji mohli s pomocí zpětné vazby hráčů řádně doladit a zlepšit. I přes možný výskyt problémů má jít o dobrý začátek, jak vylepšit matchmaking Titanfallu 2.

Seznam vybraných režimů - Každý týden tvůrci vyberou několik herních módů, které podle nich stojí za zahrání. Za vyzkoušení některých z nich získáte dvojnásobné množství zkušenostích bodů a tohle všechno má hráče přimět k častějšímu hraní méně oblíbených módů a k vyzkoušení nových režimů.

Mód Live Fire - Nový herní mód, který je určen pouze pro piloty. Hraje se na kola s šesti hráči na obou stranách a nejsou tu respawny. Vaším úkolem je během pouhé minuty zneškodnit všechny nepřátele, ale kolo lze vyhrát i tak, že po uplynutí času bude váš tým mít v držení neutrální vlajku. Tým, který jako první zvítězí v pěti kolech, vyhrává celý zápas.

Dvě mapy výhradně pro Live Fire – Stacks a Meadow.

Live Fire je přitom časově omezený mód, který se objeví ve výše zmíněném seznamu vybraných režimů. Tvůrci ho budou podle potřeb doplňovat ostatními módy, které si vyžádají větší zviditelnění. Nebude tedy součástí nabídky běžných módů, a to z důvodu výrazné odlišnosti oproti ostatním režimům. Tvůrci však budou sledovat oblibu Live Fire a podle ní se rozhodnou, jak často se objeví v seznamu vybraných režimů.

Další animace popravy nepřítele - Nová poprava, inspirovaná schopností Stim, bude k dispozici spolu s ostatními animacemi v nabídce úprav vaší postavy.

Nová mapa pro mód Coliseum - Mapa Columns. Podle slov tvůrců vás na ní čeká zajímavé překvapení, resp. změna zažitého konceptu tohoto módu.

Nové proslovy vůdců frakcí na začátku zápasu - Tvůrci přidali nové dialogy pro vůdce frakcí, takže v úvodu zápasů budete slýchat nové proslovy. Ty se budou náhodně střídat s těmi původními.

Kompletní seznam změn a novinek najdete na oficiálním fóru Titanfallu 2. Já jen připomenu, že tohle všechno bude zdarma pro každého majitele hry a že nás v březnu čeká další bezplatná aktualizace. Ta se pochlubí zejména novou verzí mapy Colony, kterou můžete znát z prvního dílu. Dojde i na novou zbraň, animaci popravy nepřítele, další kosmetické doplňky, které lze zakoupit v in-game obchodě za skutečné peníze, a dva Prime titány, tedy placené, ale čistě kosmetické reskiny titánů ze základní hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama