Tvůrcům Zaklínače 3 se líbí model Rockstaru
Novinka Tvůrcům Zaklínače 3 se líbí model Rockstaru

Tvůrcům Zaklínače 3 se líbí model Rockstaru

Michal Burian

Michal Burian

25

CD Projekt RED nechce být studiem, které bude každý rok vydávat nové tituly. Líbí se jim model Rockstaru.

Reklama

Polské studio CD Projekt RED se nikdy nestane firmou, která by pracovala na deseti projektech najednou. Tvůrcům Zaklínače 3 se líbí model Rockstaru, který pod vydavatelstvím Take-Two neztratil svou nezávislost a při vývoji her dostává prostor a potřebný čas. Podle všeho autoři Grand Theft Auto V, Red Dead Redemption nebo Max Payne 3 si sami určují, kdy jejich nové hry vyjdou.

Přesně takovým studiem chce být CD Projekt RED. Umožní jim to úspěch Zaklínače 3, který se velmi dobře prodává. Vedení tvůrčího celku věří, že právě to je cesta k dalším úspěchům. „Stačí se podívat na GTA V, které je nejlepší hrou všech dob,“ dodává Marcin Iwiński pro GamesIndustry.

Jinými slovy to znamená, že si po vydání druhého datadisku pro Zaklínače 3 - O víně a krvi - na další hru nějaký čas počkáme. My už víme, že se CD Projekt RED pomalu začíná soustředit na nadějně vypadající sci-fi RPG titul Cyberpunk 2077, jenž by mohl spatřit světlo světa nejdříve v roce 2017. Nedávno však jeden z vývojářů prohlásil, že teprve vylepšují nástroje s ohledem na zpětnou vazbu z vývoje Zaklínače 3, takže ani ten rok 2017 nevypadá příliš nadějně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama