Twin Mirror je epizodický psychologický thriller od tvůrců Life is Strange
Twin Mirror Novinka Twin Mirror je epizodický psychologický thriller od tvůrců Life is Strange

Twin Mirror je epizodický psychologický thriller od tvůrců Life is Strange

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Hrát budeme za investigativního novináře Sama.

Reklama

Francouzské studio Dontnod Entertainment o sobě dává pořádně vědět. Po zapomenuté akci Remember Me, která byla často přehlížena, se tenhle tým vyšvihl s epizodickou adventurou Life is Strange, která dostane pokračování s novým příběhem a novými hrdiny. Zároveň vytvořili Vampyr a společně s Life is Strange 2 připravují další epizodickou adventuru. Jen s tím rozdílem, že Twin Mirror je psychologický thriller soustředící se na investigativního novináře Sama. Sam se vrací domů pohřbít starého přílete. Jednoho dne se ale probudí ve svém pokoji v motelu se zakrvácenou košilí a bez vzpomínek na uplynulou noc. Co se stalo, proč má Sam košili od krve? Na to budete muset přijít ve vzrušujícím vyšetřování a učinit řadu napínavých rozhodnutí.

Zajímavostí je palác mysli. Sam si za ta léta vytvořil ve svém mozku místnost, kde si můžete prohlížet vzpomínky z minulosti a sjednocovat je do možných scénářů. Hráči budou muset postupně cvičit paměť hlavního hrdiny, kterou budou potřebovat při vyšetřování a shromažďování stop ve skutečném světě. Další důležitou součástí hry je Samův vnitřní hlas. Má formu sarkastické verze našeho hrdiny. Je otázkou, zda ho slyšíme, aby nám pomohl, případně nám v něčem zabránil.

„Samuel je 33letý muž, který se vrací do svého rodného města Basswood v Západní Virginii, aby se dostavil na pohřeb svého nejlepšího přítele. A to všechno v době, kdy se ještě zotavuje z rozchodu. Nic mu nepřeje a je pochopitelně deprimovaný. Druhý den se ale v hotelu vzbudí se zakrváceným trikem a vůbec si nepamatuje, co se minulou noc dělo. To ho přiměje se vydat na cestu podivného vyšetřování, aby nalezl pravdu.”

Jste připraveni na objevení pravdy? První epizoda Twin Mirror s názvem Lost on Arrival vyjde na začátku roku 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama