Tým okolo Killzone: Shadow Fall pracuje na nové značce
Killzone: Shadow Fall Novinka Tým okolo Killzone: Shadow Fall pracuje na nové značce

Tým okolo Killzone: Shadow Fall pracuje na nové značce

Michal Burian

Michal Burian

7

Pokud budete Killzone: Shadow Fall stahovat z PSN, tak se připravte. Hra má totiž přes 50 GB.

Reklama

Člen studia Guerrilla Games, které aktuálně dokončuje střílečku Killzone: Shadow Fall pro PlayStation 4, potvrdil vývoj zbrusu nové značky. Je to pochopitelné, nové Killzone je těsně před dokončením.

"Začali jsme pracovat na nové IP, jde o něco úplně jiného než Killzone. Nechceme o tom teď mluvit, má to ještě čas," řekl hlavní designér Eric Boltjes pro britský Eurogamer.

Na nové značce se začalo pracovat zhruba tři až čtyři měsíce před vydáním Killzone: Shadow Fall, které je naplánované na listopad letošního roku zároveň s uvedením next-gen konzole PS4.

Na přesné informace si budeme muset ještě počkat. Jakou hru byste od Guerrilla Games nejraději viděli? Nějakou další střílečku nebo něco úplně jiného?

Zároveň s touto zprávou se hodí zmínit, že pokud se rozhodnete si Killzone: Shadow Fall koupit v digitální podobě přes PlayStation Store, tak budete muset do své konzole stáhnout přes 50 GB. To bude nějaký čas trvat, nesmíme ale zapomenout, že PlayStation 4 dovolí hrát hry ještě před kompletním stažením.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama