Tým zodpovědný za NFS: The Run odpovídá na otázky
Need for Speed Novinka Tým zodpovědný za NFS: The Run odpovídá na otázky

Tým zodpovědný za NFS: The Run odpovídá na otázky

Michal Maliarov

Michal Maliarov

7

Kolem chystaného dílu ilegálních závodů Need for Speed koluje hodně otázek. Na fórech jsme dostali odpověď alespoň na některé z nich.

Reklama

Vývojářský tým si sedl a vybral z hory fanouškovských otázek ty nejvíce podstatné (rozuměj "pro ně nejpohodlnější"), díky čemuž si můžeme přečíst o chystaném dílu The Run zase o něco více.

Proč používáte Frostbite 2.0 engine?

Jedním z našich cílů je posunout audiovizuální laťku na vyšší úroveň, než jakou nabízel jakýkoliv předchozí díl Need for Speed a práce s revolučním enginem Frostbite nám to umožní. Grafická kvalita Need for Speed: The Run bude v závodním žánru bezkonkurenční.

Tři hry ročně je dost, co se stalo se systémem „co rok, to jedno NFS“?

Black Box je studio, které vůbec přišpendlilo Need for Speed na mapu her a v současné době pracuje na Need for Speed: The Run již více než dva roky. I když jsme přes půl roku daleko od vydání, máme už skvostné gameplay záběry, které ukážeme na E3.

Co můžeme očekávat od Autologu?

Autolog je zpět a lepší, než kdy předtím. Našli jsme spoustu dalších možností, jak nažhavit soupeření mezi hráči. Autolog je nyní poznávacím znamením série a bude růst spolu s dalšími díly.

Můžete nám říci něco o příběhu?

Jediné, co zatím můžeme říci o příběhu je to, že budete vtaženi do napínavého, frenetického závodu bez limitů a přátel, jen s jedním cílem – dostat se do New Yorku jako první.

Řekli jste, že letos posunete NFS na novou úroveň. Co to znamená?

Letos posunujeme laťku všeho, na co jste v sérii zvyklí. A tím myslíme chytlavý příběh, nádherný vizuál a nejintenzivnější závodní zážitek na trhu.

Jak kvalitní bude fyzikální model v The Run?

Vývojářský tým pilně pracuje, aby nabídl intuitivní fyzikální model, který bude věrný sérii Need for Speed.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama