U PC verze Metra Exodus chybí bonusy a problém s aktivací Season Passu u PS4 verze
Novinka U PC verze Metra Exodus chybí bonusy a problém s aktivací Season Passu u PS4 verze

U PC verze Metra Exodus chybí bonusy a problém s aktivací Season Passu u PS4 verze

Michal Burian

Michal Burian

41
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

Banální problémy poškozují jinak skvělou hru.

Reklama

Metro Exodus je opravdu povedená hra, ale dost ji ubírají různé problémy, které se postupně prodírají na povrch. Dnes tu máme kauzu ohledně chybějících bonusů u Day One edice PC verze. U fyzické verze totiž byly slibovány bonusy v podobě digitálního artbooku a oficiálního soundtracku, opět digitálně. Avšak ani jedno s koupí nezískáte. V krabičce chybí aktivační kódy na tyto dvě položky, na CD je jen instalační soubor na Epic Games Store a ani po jeho nainstalování a přiřazení hry do knihovny digitální artbook a soundtrack nedostane. Přitom lidé s předobjednávkou na Steamu, když ještě bylo možné Metro Exodus koupit tam, bonusy mají. Vše směřuje k problému, za který může Epic Games Store. Při aktivaci novinářské verze na Epic Store jsme také bonusy neobdržely.

Bohužel se nám nepodařilo zjistit, zda dojde k dodatečné aktivaci digitálních bonusů u PC verze Metra Exodus. Doufáme, že Deep Silver nebude riskovat ještě větší naštvanost fanoušků série a vše napraví. Alespoň, že plakát s monstry je přítomen.

Foto: Michal Jonáš, gamesblog.cz
Foto: Michal Jonáš, gamesblog.cz

V pátek, 15. února, Metro Exodus vyšlo a oficiální twitterový účet Deep Silver upozornil na chybu s aktivačními kódy u malého množství PS4 verzí Aurora edice. V balení mají být dva kódy, jeden na PS4 téma a druhý na Season Pass. U některých kusů jsou ale oba kódy na PS4 téma a hráči si nemohou aktivovat Season Pass, za který si zaplatili. Během víkendu se Zing.cz dozvěděl, že tento problém se týká i hráčů z České republiky a Slovenska. Pokud jste mezi nimi, musíte počkat. Začátkem tohoto týdne má Deep Silver spustit speciální stránku, kde získáte funkční kód k aktivaci Season Passu. Jakmile dojde ke spuštění stránky, budeme vás informovat.

Je opravdu škoda, že Metro Exodus sužují takového banální problémy.

"Pro mě osobně je Metro Exodus s přehledem tím nejlepším Metrem. Klaustrofobní a hororové prostory moskevského metra sice nahradily převážně otevřenější a dýchatelnější lokace ruské divočiny, ale i ty si stále zachovávají hutnou, melancholickou a mrazivou atmosféru. Potěší také mnohem lepší postavy a příběh, zajímavější a různorodější mise a funkčnější herní mechaniky. Vadit tak mohou převážně jenom bugy," verdikt naší recenze Metra Exodus.

Hru koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama