Údajný odklad Horizon Forbidden West na rok 2022
Forbidden West Novinka Údajný odklad Horizon Forbidden West na rok 2022

Údajný odklad Horizon Forbidden West na rok 2022

Martin Zavřel

Martin Zavřel

43
Platformy PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Informace tentokrát přichází z důvěryhodných zdrojů.

Reklama

Známý herní novinář a insider Jeff Grubb včera prohlásil v jeho placeném vidcastu GrubbSnax pro Giant Bomb, že se z důvěryhodných zdrojů doslechl o odkladu Horizon Forbidden West na rok 2022:

"Slyšel jsem, byť to ještě není potvrzené, že se něco chystá na září... a nevím, jestli chci být ten první, kdo to řekne... ale myslím, že "ta hra" bude odložena na 2022. Nevím to jistě, myslím že ještě sami nejsou definitivně rozhodnutí, ale přiklánějí se k Horizon Forbidden West v roce 2022. Myslím, že budou mít State of Play show v září aby řekli "na podzim máme jiné tituly, tady je pár zajímavých, nebojte se" ale zároveň oznámí ten odklad Horizonu."

Zprávu nyní potvrdil také herní novinář Jason Schreier, který si ji ověřil u svých vlastních zdrojů a zjistil, že odklad na první čtvrtletí 2022 je skutečný:

"Sony odložila PlayStation exkluzivní Horizon Forbidden West na první čtvrtletí 2022, sdělil zdroj (v článku jmenovaný jako "osoba, obeznámená s okolnostmi", pozn. red.) Bloombergu a potvrdil tak zvěsti, sdílené včera Jeffem Grubbem. Jde o další z kaskády 2021 odkladů v herním průmyslu."

Schreier ve svém článku zmiňuje náročnější podmínky vývoje (z domova) kvůli pandemické situaci jako pravděpodobnou příčinu zpoždění. Každopádně se nejspíš všichni shodneme, že je lepší si na hru počkat a dostat ji v co nejlepším stavu, než její vydání uspěchat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama