Novinka Ukázka hraní Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Ukázka hraní Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Ondřej Partl

Ondřej Partl

9
Platformy PlayStation PlayStation 5

Takhle vypadá "Spíďa" v pohybu na PlayStation 5.

Reklama

PlayStation 5 Showcase je v plném proudu a řada přišla i na chystaný standalone spin-off Marvel's Spider-Man: Miles Morales, kde bude hrát hlavní roli místo častého Petera Parkera jeho kolega Miles Morales, kterého můžete znát z nedávného animáku Spider-Man: Paralelní Světy, nebo třeba z komiksové série od Briana Micheala Bendise.

Tentokrát jsme se dočkali sedmiminutové ukázky ze samotného hraní, kde se ústřední hrdina utká na rozpadajícím se mostě s poskoky jednoho z hlavních záporáků hry, jímž je Tinkerer.

Záběry nepostrádají efektní cutscény s quick-time eventy či představení kamufláže a bioelektřiny.

Všechny záběry pak pochází z PlayStation 5.

Titul vyjde na konci tohoto roku pro PlayStation 5 a PlayStation 4. A jelikož se má jednat o launch titul, tak se dá předpokládat, že jeho přesné vydání bude 12. listopadu.

Základní hru si můžete předobjednat v obchodě Xzone.

Společně s ní však byla oznámena speciální ultimátní edice hry na PS5 za 1 999 Kč, která v sobě ještě navíc bude ukrývat remaster původní hry z PS4. Ten oproti staré verzi nabídne vylepšený vizuální kabátek, ke kterému mu pomůže podpora ray-tracingu, ostřejší textury, více lidí a aut ve městě či detailnější obličeje. Kromě toho se dočkáme rychlejších loadingů, 60 FPS a využívání ovladače DualSense a jeho haptické odezvy. Samozřejmostí je i to, že tento remaster bude obsahovat všechny vydané příběhové DLC ze season passu The City That Never Sleeps. Nezapomnělo se ani na nové trofeje či skiny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama