Ukázka hraní za Marshalla D. Teache v One Piece: Burning Blood
Novinka Ukázka hraní za Marshalla D. Teache v One Piece: Burning Blood

Ukázka hraní za Marshalla D. Teache v One Piece: Burning Blood

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

6

Dostane se vám možnosti vidět válku v Marinefordu z jiného pohledu.

Reklama

Marshall D. Teach je ve světě One Piece známý také jako Černovous (v originále Blackbeard) a právě on se stane další z hratelných postav v bojovce Onec Piece: Burning Blood. Společnost Bandai Namco totiž vydala nový trailer a sérii nových obrázků, kterými vlastně oznámila další příběhový režim Marineford Arc Story. Díky němu si hráči mohou znovu, a z různých perspektiv, prožít na vlastní kůži ark Marineford.

V návaznosti na tuto zprávu uvolnil V Jump osm minut gameplay záběrů z tohoto dalšího příběhového režimu.

Marshall D. Teach může svým způsobem za smrt největšího z pirátů Bělovouse. Ještě jako člen jeho posádky zákeřně zabil velitele 4. divize Bělovousových pirátů Thathe a získal jeho ďábelské ovoce. Následně chytil a předal mariňákům Luffyho bratra Aceho, který chtěl Teache chytit a zabít a pomstít tím Thathovu smrt. Černovous se tak stal jedním ze shichibukaiů a naoko pracoval pro vládu. Po smrti Bělovouse se stal prvním člověkem, který ovládal více než jednu schopnost ďábelského ovoce.

One Piece: Burning Blood vyjde v Evropě pro PlayStation 4, Xbox One a PS Vitu 3. června. Ve stejném měsíci má vyjít také PC verze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama