Ukázka některých lodí a stíhaček ze Star Wars: Battlefrontu 2
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Ukázka některých lodí a stíhaček ze Star Wars: Battlefrontu 2

Ukázka některých lodí a stíhaček ze Star Wars: Battlefrontu 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Battlefront 2 při vydání nedoprovodí žádný obsah určený pro virtuální realitu.

Reklama

Na letošním Gamescomu došlo na plnohodnotné odhalení vesmírných bitev ve Star Wars: Battlefrontu 2, které zažijeme v módu Starfighter Assault. V Kolíně nad Rýnem byla ukázána bitva o loděnice nad planetou Fondor, jež využívá zasazení do období původní filmové trilogie, i když se jí zúčastnily i hrdinské lodě z jiných období Star Wars ságy.

Nyní se můžeme na lodě, které byly během bitvy o Fondor k vidění, podívat blíže díky několika renderům. Ty zahrnují T-65B X-Wing a TIE/LN, které zastupují třídu Fighters, dále BTL-A4 Y-Wing a TIE Bomber (třída Bombers) nebo RZ-1 A-Wing a TIE Interceptor (třída Interceptors). Tyto řadové stíhačky doplňují hrdinské lodě Millennium Falcon Hana Sola, Slave I Boby Fetta, Scimitar Dartha Maula a černý X-Wing Black One, v němž létá Poe Dameron.

Ve hře však bude možné létat i s dalšími loděmi. V nedávném traileru jsme koneckonců mohli vidět ARC-170, V-Wingy, Y-Wingy a Vulture Droidy z éry Klonových válek, jediskou stíhačku Yody, TIE Silencer Kyla Rena, X-Wing Luka Skywalkera, TIE Advanced Dartha Vadera nebo X-Wingy a TIE Fightery z nové filmové trilogie.

Server Metro navíc nedávno zveřejnil rozhovor se zástupci studia Criterion, které má vesmírné bitvy ve Star Wars: Battlefrontu 2 na svědomí. Díky tomu jsme se dozvěděli zejména to, že Battlefront 2 při vydání nedoprovodí žádný VR segment. V případě předešlého Battlefrontu byl exkluzivně pro PlayStation VR k dispozici přídavek Rogue One: X-Wing VR Mission, na němž také dělal Criterion. V něm jste mohli zažít kratší misi v kokpitu povstaleckého X-Wingu, která dějově souvisela s událostmi filmu Rogue One: Star Wars Story.

X-Wing VR Mission však vyšla zhruba rok po vydání samotného Battlefrontu. Je tu tedy určitá možnost, že se i Battlefront 2 dočká VR obsahu někdy po vydání. V tuto chvíli se s ním ale očividně nepočítá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama