Ukázka z The Legend of Heroes: Hajimari no Kiseki a obrázky z SMTIII: Nocturne HD
Dragon Ball Z: Kakarot Novinka Ukázka z The Legend of Heroes: Hajimari no Kiseki a obrázky z SMTIII: Nocturne HD

Ukázka z The Legend of Heroes: Hajimari no Kiseki a obrázky z SMTIII: Nocturne HD

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Dále rozšíření pro Dragon Bally, Witch Spring 3 na Switchi nebo trailer na KonoSubu a nový Wonder Boy.

Reklama

The Legend of Heroes: Hajimari no Kiseki

Na stránkách Ruliwebu se objevilo 14 minut dlouhé gameplay video z korejské verze chystaného RPG The Legend of Heroes: Hajimari no Kiseki.

The Legend of Heroes: Hajimari no Kiseki vyjde v Japonsku pro PlayStation 4 již 27. srpna.


Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster

Atlus vydal novou sérii screenshotů z HD remasteru hry Shin Megami Tensei III: Nocturne. Vidět na nich můžeme hlavně Danteho ze série Devil May Cry, Fiend Fusion (což je speciální fúze s odlišnými pravidly od klasické fúze démonů, kdy použitím takzvaného Deathstone můžete vytvořit velmi mocné Fiendy, které ale musíte nejprve porazit v bitvě), Labyrint of Amala (jde o speciální svět, kde potkáte starého muže na invalidním vozíku a dámu oblečenou celou v černém a také se zde dozvíte pravdu o světě Vortexu) a další démony jako jsou Thor, Pixie, Beelzebub, Cu Chulainn, Decarabia, Mothman, Matador, Pale Rider, Mother Harlot a Trumpeter.

Danteho do hry nadaboval Toshiyuki Morikawa. Tento slavný lovec démonů ze série Devil May Cry od Capcomu bude ve třetím Shin Megami Tensei lovit na něčí žádost lovit démony, včetně hlavní postavy. S Dantem se ve hře setkáte několikrát a vždy půjde o velmi silného nepřítele. Je ale možné, že své síly nakonec spojíte. A jen upozorňujeme, že Dante bude k dispozici pouze prostřednictvím dodatečného obsahu Maniax Pack.

Vydání Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remasteru je v Japonsku naplánováno pro PlayStation 4 a Switch na 29. října a na jaře roku 2021 ve zbytku světa.


Dragon Ball Z: Kakarot

Bandai Namco a vývojáři z CyberConnectu2 oficiálně oznámili obsah nového přídavku pro titul Dragon Ball Z: Kakarot. Datum vydání nebylo oznámeno, ale známe název tohoto DLC, který je A New Power Awakens – Part 2.

V tomto druhém přídavku probudí Goku a Vegeta novou mocnou formu. Oba budou schopni těžit ze zvládnutí božského Ki a odemknou schopnosti transformace na formu Super Saiyan God Super Saiyan! Ultimate Vanish, Ultrasonic Fist, Ultimate Kamehameha anebo Ultimate Galick Gun. Jde o opravdu hodně nových destruktivních bojových technik.

Dragon Ball Z: Kakarot je nyní k dispozici ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One a přes Steam pro PC. Koupit jej můžete v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpress.sk.


Dragon Ball Xenoverse 2

26. srpna uvolní společnost Bandai Namco již 11. bezplatnou aktualizaci do hry Dragon Ball Xenoverse 2. Najdete v ní novou hratelnou postavu Supreme Kai of Time (Chronoa), nový obsah v podobě jedné extra mise a 15 CC maskotů (včetně barevných variací), 80 nových loadovacích obrazovek a dále nové možnosti přizpůsobení partnerských postav, 15 nových postav v Hero Colosseu, 9 nových technik, 3 nové raidy, 3 nové kostýmy a doplňky a 13 nových Super Souls.

Dragon Ball Xenoverse 2 je k dispozici ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a pro PC.


KonoSuba: God’s Blessing on this Wonderful World! Labyrinth of Hope and the Gathering of Adventurers! Plus

Společnost Entergram vydala nový trailer ke hře KonoSuba: God’s Blessing on this Wonderful World! Labyrinth of Hope and the Gathering of Adventurers! Plus.

Jde o vylepšenou verze dungeon RPG, vydaného původně pro PlayStation 4 a PS Vitu v červnu 2019. Aby nešlo o pouhý port pro Switch, dostala hra několik vylepšení a funkcí. Byl přidán Goblin Dungeon, který se odemkne až v určitém momentu při plnění příběhové linie. Obsahuje 20 nových guildových questů a mnoho nových CG událostí CG. Dále bylo do hry přidáno mnoho nepřátelských příšer včetně Griffonů, Manticor, Assault Antů, Goblinů a dalších. S tím souvisí i přidání Monster Dictionary, kde se vám budou zapisovat všechny poražené příšery.

Dále půjde přepínat mezi Original a Arranged verzí hudby na pozadí, hlavní protagonista Kazuma Satou získal spoustu nových dovedností a byly přidána i nové systémy, které podporují individualitu každé postavy a mnoho dalšího.

KonoSuba: God’s Blessing on this Wonderful World! Labyrinth of Hope and the Gathering of Adventurers! Plus vychází pro PlayStation 4 a Switch již 27. srpna.


Witch Spring 3 Re:Fine -The Story of the Marionette Witch Eirudy-

Prvním titulem, který spadá pod nově zavedenou značku G Choice vydavatelské společnosti Studio Artdink, bude "čarodějnické RPG" od Kiwi Walks. Jde o titul Witch Spring 3 Re:Fine -The Story of the Marionette Witch Eirudy-, který vyjde digitálně celosvětově 3. prosince a v Japonsku také fyzicky. Tato krabicová verze bude obsahovat kopii hry, Complete Soundtrack CD, artbook Witch Spring 3 Concept & Art Book a speciální box.

Pokud jste již o hře Witch Spring 3 Re:Fine slyšeli, tak máte pravdu. Verze -The Story of the Marionette Witch Eirudy- vylepšenou původní verzí pro iOS a Android vydané v říjnu 2017. Nejde ale o čistý port. Mezi upgradovanými prvky najde kompletně aktualizovanou grafiku postav od původního návrháře, přidání nových vizuálů a událostí, kde můžete zísta nové kostýmy. Upraveno bylo vlastně vše od 3D modelů po zvuk. Poprvé také dabéři oživili asi 50 postav, které v minulosti namluvené nebyly. A kromě veškerého dodatečného obsahu ze smartphone verze, budou do hry na Switchi přidány i exkluzivní vedlejší příběhy. Fanoušci se prý mohou těšit na zajímavé vystoupení některých postav.

Hlavní hrdinkou hry Witch Spring 3 Re:Fine -The Story of the Marionette Witch Eirudy- je Eirudy, čarodějnice která unikla "lovu čarodějnic", pořádané armádou a jejich válečníky. Teď žije sama v úkrytu hluboko v odlehlém lese.

Jenže osamělou čarodějnici, které dělají společnost pouze tiché panenky, navštíví jednoho dne mladý dobrodruh jménem Adrian, což uvede do pohybu události, určující budoucnost nejen bohů, ale i lidstva.


Wonder Boy: Asha in Monster World

Na začátek příštího roku plánují ININ Games a vývojáři ze Studia Artdink vydání hry Wonder Boy: Asha in Monster World pro PlayStation 4 a Switch. Hru má na svědomí původní tvůrce série Wonder Boy Ryuichi Nishizawa, který se ujal také režie. Na titulu pracuje společně s původním skladatelem Shinichim Sakamotou, návrhářem postav Maki Oozorou a kreativním manažerem Takanorim Kuriharou.

Hlavní postavou ve hře Wonder Boy: Asha in Monster World je samozřejmě Asha, kterou můžete znát z Monster Worldu IV z roku 1994, a po boku jí stojí modrý létající Pepelogoo, se kterým musí zachránit svět. Hra je plně nadabována a Asha a další postavy jsou tvůri díky tomu označovány jako "živé a ukecané".

Odhalení hry je naplánováno na 29. srpna na Gamescomu 2020 na panelu Awesome Indies.

Internetové stránky hry naleznete zde.

Ukázka z The Legend of Heroes: Hajimari no Kiseki a obrázky z SMTIII: Nocturne HD

Zdroj: Ruliweb, Atlus, Bandai Namco, Studio Artdink, Entergram a IGN Spain

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama