Ukázka ze singleplayeru Crossfire HD od Remedy
Novinka Ukázka ze singleplayeru Crossfire HD od Remedy

Ukázka ze singleplayeru Crossfire HD od Remedy

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy Windows PC

Hra je zatím určena jen pro čínský trh, příznivci autorů Maxe Payna či Quantum Break si tak musí zatím nechat zajít chuť.

Reklama

O finském studiu Remedy, v němž vznikly tituly jako Max Payne, Alan Wake či Quantum Break, v souvislosti slýcháme zejména v souvislosti s akční hrou Control. Již nějakou dobu ale víme, že připravují také singleplayerovou odnož pro původně korejskou free-to-play online střílečku Crossfire 2, navazující na ve své době a ve své zemi populární Crossfire.

Z projektu, jenž vzniká primárně ve společnosti Smilegate Entertainment, se zjevně postupem času stal Crossfire HD, ale účast Remedy se nezměnila. A nyní se můžeme podívat na to, co známí autoři připravili, když dostali šanci vytvořit válečnou střílečku z pohledu první osoby. Singleplayerová část Crossfire HD nese název Operation Frost, přičemž sestává ze tří epizod vytvořených v Remedy. Soudě dle záběrů přitom hru pohání proprietární engine Northlight, známý z Quantum Break či Control.

Mnozí fanoušci, kteří by si rádi zahráli cokoliv, co ve finském studiu vznikne, si však budou muset aspoň prozatím nechat zajít chuť. Crossfire HD aktuálně vzniká pro čínský trh, kde se se ho ujme společnost Tencent. V Číně bude také zanedlouho k dispozici uzavřená beta, byť není jasné, jestli nabídne něco ze singleplayeru nebo bude zaměřená jen na multiplayer od Smilegate.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama