Ukázky z pěti epizod kampaně Battlefieldu 1
Battlefield 1 Novinka Ukázky z pěti epizod kampaně Battlefieldu 1

Ukázky z pěti epizod kampaně Battlefieldu 1

Michal Burian

Michal Burian

23

Na jednom místě se můžete podívat na upoutávky pěti epizod ze singleplayerové kampaně Battlefieldu 1.

Reklama

Singleplayerová část u série Battlefield byla mnohdy dost průměrná. S příchodem Battlefieldu 1 se to rozhodlo studio EA DICE změnit. Slibuje, že kampaň zasazena na bojiště první světové války bude poutavá a zajímavá. Zda tomu tak skutečně bude, to si budeme moci ověřit sami již brzy, zatím se můžete podívat na ukázky z pěti epizod.

Celkem Battlefield 1 nabídne sedm epizod (když počítáme prolog a epilog) a celkem 20 misí. Máme pro vás popisky z pěti epizod společně s krátkými ukázkami. V nich neuvidíte jednu zajímavost - když na bojišti zemřete, objeví se jméno vojáka společně s jeho datem narození a úmrtím. Poté se vžijete do někoho jiného. Zatím je tato "novinka" pouze v prologu.

První epizoda: Přátelé na vyšších místech

Spojenci prohrávají válku ve vzduchu. Británie nedokáže držet krok s německými leteckými esy a její piloti vydrží ve službě průměrně 17 dní. Vzneste se do vzduchu neradostným vyhlídkám navzdory a zapojte se do majestátní bitvy o západní frontu. Čekají vás dramatické stíhací souboje, nečekaná setkání i příběh přátelství.

Druhá epizoda: Nic není psáno

V pouštích Středního východu se arabské kmeny postavily nadvládě Osmanských Turků. Proti dělostřelectvu Osmanské říše stojí rebelové s puškami a na koních. Jako beduínský válečník bojující po boku legendárního Lawrence z Arábie musíte najít způsob, jak přelstít technologicky vyspělejšího protivníka a zničit jeho smrtonosnou zbraň.

Třetí epizoda: Blátem a krví

Na podzim roku 1918 se britské síly připravují na zásadní útok na francouzské město Cambrai. Spojenečtí velitelé jsou přesvědčeni, že s tankovou podporou se průlom musí podařit. Tanky Mark V se ale vyznačovaly jednou velkou chybou: nespolehlivostí. Připojte se k posádce nefunkčního tanku, která si musí probojovat cestu za nepřátelské linie a naučit se táhnout za jeden provaz.

Čtvrtá epizoda: Avanti Savoia

Itálie a Rakousko-Uhersko se uprostřed Alp ocitly v patové situaci. Ani jedné straně se zasněženými horskými vrcholy v zádech se nedaří dostat nepřítele do otevřeného prostoru. Italské horské úderné jednotky Arditi se mezitím připravují k provedení neobvyklého útoku. Oblečte svoji uniformu Arditi a vydejte se do hor, kde se italské a rakouské oddíly střetnou v bitvě o strategicky umístěnou pevnost.

Pátá epizoda: Běžec

Britské impérium plánuje otevření nové válečné fronty zahájit dosud v tomto rozsahu nevídanou obojživelnou operací proti Osmanské říši. Lodě shromážděné s cílem uskutečnit vylodění na poloostrově Gallipoli – Den D První světové války – vezou více než půl milionu mužů. Jako posel oddílů Anzac se stanete svědkem chaosu masivního bombardování během vyloďovací akce a budete mít na starost doručování urgentních vzkazů, jež mohou rozhodovat o životě a smrti.

Gameplay záběry ze singleplayeru

Battlefield 1 vychází 21. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Nezapomeňte si hru předobjednat v našem obchodě Xzone.cz nebo GameExpres.sk, kde dostanete exkluzivní dárek v podobě 200 gramové mléčné belgické čokolády s originálním plakátem A1 ve stylu dobové mapy. U PC verze navíc sponzorujeme český překlad od SaKra týmu. Čeština bude dostupná cca dva měsíce po vydání hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama