Uncharted 4 je venku
Novinka Uncharted 4 je venku

Uncharted 4 je venku

Redakce

Redakce

Začalo se prodávat poslední dobrodružství Nathana Drakea. Podívejte se na fotky z půlnočky.

Reklama

Jak už všichni víte, dnes o půlnoci se otevřely brány do světa Uncharted 4 půlnočním prodejem na vybraných prodejnách Xzone, a to v Praze, Brně, Hradci Králové a Ostravě. Zákazníci si mohli v prvních minutách po půlnoci odnést další, bohužel již poslední dobrodružství Nathana s podtitulem A Thief's End. K dispozici však byly pouze základní edice Uncharted 4 a edice Plus. Sběratelské a Collectors edice dostaneme na sklad až zítra (11. května) a začneme ihned rozesílat.

Na naší prodejně v Praze a Brně byla možnost se vyfotit s cosplayery, jak vidíte na přiložených fotografiích. Na půlnoční prodej do Prahy dorazil jako první zákazník Michal. Jak prozradil, na titul se těšil už dlouho před vydáním. Ihned po vyzvednutí zamířil domů, aby hned okusil nové dobrodružství Nathana.

Pokud máte chuť, určitě můžete využít naší nabídky a zahrát si také.

Hru Uncharted 4 můžete zakoupit na našich e-shopech Xzone.cz či GameExpres.sk za velmi příznivé ceny. Navíc získáte i DLC. Jestliže jste tuto sérii nikdy nehráli, můžete zkusit Uncharted: The Nathan Drake Collection, která obsahuje první 3 díly této úžasné série. Zakoupit můžete na Xzone.cz nebo GameExpres.sk.

Hra je určena pouze pro PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama