Uncharted: Lost Legacy již za dveřmi
Novinka Uncharted: Lost Legacy již za dveřmi

Uncharted: Lost Legacy již za dveřmi

Redakce

Redakce

K novému dobrodružství získáte exkluzivní artbook. Máme pro vás také kolekci předešlých dílů, Uncharted 4 za zvýhodněnou cenu a spoustu upomínkových předmětů pro fanoušky.

Reklama

Za pár dnů vychází další dobrodružství ve světě Uncharted. Charismatického a oblíbeného Nathana Drakea v Uncharted: Lost Legacy vystřídá Chloe Frazer, kterou znáte hlavně z druhého dílu, kde byla impulsivní a lehkovážnou dobrodružkou. Chloe si najme žoldačku Nadine Ross a společně se podívají do indických hor, kde budou hledat starodávný artefakt. Jak už to tak bývá, po pokladu prahnou i jiní a na naše dvě hrdinky čeká nebezpečné dobrodružství plné hledání pokladů, úchvatných momentů a přestřelek.

Pokud si chcete Uncharted: Lost Legacy s českými titulky na konzoli PlayStation 4 nebo PlayStation 4 Pro zahrát mezi prvními a získat exkluzivní artbook, tak předobjednejte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk za 1199 Kč/44,99€. Na skladě je již několik posledních desítek kusů her s touto luxusní knihou, tak neváhejte!

Nehráli jste předchozí díly? Tak to si nezapomeňte objednat Uncharted: The Nathan Drake Collection se všemi třemi díly na PS4, opět s českými titulky, na Xzone.cz nebo GameExpres.sk. Minuli jste jen předchozí díl? Uncharted 4: A Thiefs End s českými titulky pro vás máme za zvýhodněných 799 Kč/29,99€.

Jako správný fanda si k Uncharted můžete objednat spoustu upomínkových předmětů. Na skladě pro vás máme peněženky, brašny, mikiny, trička, přívěšky, stylové hrníčky, figurky a mnoho dalšího. Podívejte se na rozsáhlou nabídku na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama