Únik prozradil závody Hot Wheels Unleashed
Novinka Únik prozradil závody Hot Wheels Unleashed

Únik prozradil závody Hot Wheels Unleashed

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Další arkádové závody s Hot Wheels licencí na obzoru.

Reklama

Na Microsoft Storu se na chvíli objevila stránka dosud neoznámené hry Hot Wheels Unleashed. Únik kromě existence samotného titulu odhalil také datum vydání, vývojáře i několik informací a obrázků.

Za vývojem stojí specialisté na závodní hry ze studia Milestone. Italský tým v poslední době vydal třeba motocyklové závody MotoGP 20 a Ride 4, ke kterým se v březnu připojí Supercross 4.

V popisu hry je uvedeno, že nás čeká stavba a následné sdílení různorodých tratí společně s možností sbírat a upravovat jednotlivá autíčka.

Prim by tedy měly hrát šílené tratě ve stylu TrackManie a zábavná arkádová hratelnost.

Hot Wheels Unleashed dále nabídne lokální multiplayer ve formě split-screenu pro dva hráče a online multiplayer, kde se utkáte až s dvanácti protivníky.

Únik prozradil závody Hot Wheels Unleashed

Podle informací z Microsoft Storu hra vyjde 30. září na Xbox One a Xbox Series X/S.

Vzhledem k tomu, že Milestone vydává výhradně multiplatformní hry, tak je velmi pravděpodobní, že se Hot Wheels Unleashed rovněž podívá na PC, PS4, PS5 a možná i Nintendo Switch. Na finální potvrzení si však budeme muset počkat do oficiálního oznámení hry.

Titulů využívající Hot Wheels licenci vyšlo v minulosti nespočet. Z poslední doby stojí za zmínku určitě povedená Hot Wheels expanze pro Forzu Horizon 3, kterou v budoucnu doplní podobně laděné DLC pro novější Forzu Horizon 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama