Unikají detaily o vesmírných bitvách Star Wars: Battlefrontu 2
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Unikají detaily o vesmírných bitvách Star Wars: Battlefrontu 2

Unikají detaily o vesmírných bitvách Star Wars: Battlefrontu 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

K dispozici jsou podrobnosti o jednotlivých typech letounů, o jejich vylepšování nebo o hrdinských lodích. To všechno pravděpodobně uvidíme na Gamescomu.

Reklama

Již několikrát se na Redditu Star Wars: Battlefrontu objevil uživatel s přezdívkou Some_Info, který přišel s dosud neodhalenými informacemi, které se nakonec ukázaly jako pravdivé. Nyní odhalil několik detailů o vesmírné bitvě Battlefrontu 2, kterou uvidíme na letošním Gamescomu. Zdůrazňuji, že informace nejsou potvrzené, ale to, s čím Some_Info přišel, se obvykle dříve či později potvrdilo. Když tedy budeme novým podrobnostem věřit, co nás na Gamescomu čeká?

Řadové ovladatelné lodě, které údajně uvidíme, zahrnují X-Wing, A-Wing, Y-Wing, TIE Fighter L/N MKII, TIE Interceptor a TIE Bomber. Všimněte si, že jde pouze o letouny z období původní filmové trilogie, i když jde snad jen o záležitost bitvy o Fondor, na níž se tvůrci na Gamescomu zaměří. Hrdinské lodě už jsou pestřejší. Kromě ikonické lodi Millennium Falcon bychom se měli setkat se Scimitarem Dartha Maula, Slave-1 Janga Fetta a Boby Fetta a černým X-Wingem pilota Poea Damerona. Bojů se přitom účastní i technika ovládaná umělou inteligencí, ta zahrnuje CR90 Corvetty, MC80 Cruisery, Star Destroyery a střílny Cinder Turret.

Jak již víme, lodě lze vylepšovat podobně jako herní třídy a hrdiny, přičemž i stíhačky jsou rozdělené do několika tříd. Třeba Interceptorům (RZ-1 A-Wing, TIE Interceptor) lze prodloužit limit přehřátí zbraní, navýšit rychlost střelby primárních zbraní a snížit cooldown při přehřátí. Víceúčelovým letounům (T-65B X-wing, TIE LN Fighter MKII) je možné zvýšit poškození udílené primárními zbraněmi a vylepšit automatické opravy nebo taktickou rušičku.

Bombardéry (BTL A4 Y-Wing, TIE/SA Bomber) pak mají být speciální jednotky podobně jako super battle droidi nebo Jump Troopeři, takže se k nim dostanete jen po získání určitého počtu bodů během zápasu. V jejich případě je možné prodloužit limit přehřátí zbraní, snížit čas potřebný pro zaměření raket a navýšit celkovou výdrž vozidla.

Vylepšovat půjde i hrdinské lodě. Scimitaru Dartha Maula lze opět prodloužit limit přehřátí zbraní, přičemž má k dispozici schopnosti, díky nimž se může maskovat a zabránit nepřátelům, aby ho zaměřili. Vylepšení Slave-1 zaručí vyšší výdrž, prodloužení limitu přehřátí zbraní a zvýšení radiusu seismických náloží.

Millenium Falcon lze vylepšit takřka stejným způsobem, jen místo seismických náloží mu můžete zvýšit poškožení při použití speciální schopnosti. Vše uzavírá černý X-Wing jménem Black One, jehož primární zbraně mohou udílet větší poškození. Také má k dispozici schopnost černého velitele a obranu proti zaměření nepřátelskými letouny.

Tolik k úniku spojenému s vesmírnou bitvou, kterou uvidíme na Gamescomu. K dispozici je ale ještě něco. Už nějakou dobu kupříkladu víme, že součástí bonusu za předobjednávku Star Wars: Battlefrontu 2 je upgrade tajného letounu Prvního řádu. Dost možná jde o stíhačku TIE Silencer, která patří Kylovi Renovi a která byla odhalena během minulého týdne.

Loď, jež designově vychází z klasického TIE Intereceptoru, je vybavena laserovými kanony a raketami, což je něco, co by do Battlefrontu určitě zapadlo. TIE Silencer přitom uvidíme ve filmu Star Wars: Poslední z Jediů, a i když zatím není jisté, že se předobjednávkový bonus vztahuje právě k němu, je to přinejmenším dost pravděpodobné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama