Unikají první detaily o novém Battlefieldu s podtitulem Hardline
Novinka Unikají první detaily o novém Battlefieldu s podtitulem Hardline

Unikají první detaily o novém Battlefieldu s podtitulem Hardline

Martin Cvrček

Martin Cvrček

117

<strong>POTVRZENO + GAMEPLAY TRAILER</strong>. Spekulace se pomalu potvrzují, v updatu Battlelogu se krátce objevily první detaily o novém spin-offu série Battlefield.

Reklama

Druhá aktualizace: Netrvalo dlouho a na internetu se objevil první gameplay trailer. Má neuvěřitelných sedm minut a do detailu vám představí hru. Nejde však o oficiálně vydaný trailer, jak můžete vidět podle textu v levém dolním rohu a faktu, že je ve videu použito místo názvu hry kódové označení "Omaha".

Aktualizace: Nová oficiální stránka Battlefieldu potvrdila Hardline, kde budou jednotky S.W.A.T. bojovat proti zlodějům. Více informací se dozvíme 9. června na E3 v Los Angeles.

Battlefield Hardline vyjde letos na podzim 2014, s největší pravděpodobností v říjnu.

Původní zpráva

Nedávno jsme vás informovali o spekulacích o novém dílu ze série Battlefield zasazeném do prostředí policejních zásahových jednotek a zločinu. Jak se zdá, ty spekulace se opět potvrdí, protože dnešní Battlelog update poskytl drobné detaily o spin-offu s podtitulem Hardline.

Projekt s kódovým označením Havana by měl být ve vývoji ve studiu Visceral Games (autoři Dead Space), což je další věc shodující se s dřívějšími spekulacemi. Zda se potvrdí i informace, že na hře spolupracují i autoři posledních Need for Speed ze studia Ghost Games, to zatím s jistotou nevíme, ale je to víc než pravděpodobné.

Kromě loga, které můžete vidět níže, se na serverech EA objevila i loga platforem, která ukazují, že Hardline má být k dispozici nejen pro PC, Xbox One a PlayStation 4, ale i pro PS3 a Xbox 360. Titul zaměřený jen na nejnovější platformy tak raději nečekejte.

Nicméně server GetBlog, který o ikonách platforem informuje, tvrdí, že by se PS3 a X360 verze měly nějak lišit. Všimněte si také pluska u některých platforem, které pravděpodobně znamená pokračování Premium programu. To jste nečekali, co?

A teď už něco k samotné hře. Únik se postaral o odhalení dvou hratelných frakcí, konkrétně S.W.A.T. a zlodějů, čtyř tříd pojmenovaných Enforcer, Mechanic, Operator a Professional, dvou herních módů s názvy Bloodmoney a Heist a mapu Downtown. Nalezeny byly i vítací zprávy do bety, takže i tentokrát by měla být možnost zkusit si hru před vydáním.

Na závěr tu máme ještě obrazové materiály ukazující náhled map, pozadí, ocenění, zbraně, přídavky na zbraně, ikony vozidel a odemykatelné položky pro vozidla.

A to je pro tuto chvíli vše. Každopádně se v redakci tak trochu začínáme bát, že každoroční vydávání Need for Speed ustoupilo každoročnímu vydávání Battlefieldu, které už tak zpráskané sérii může ještě víc uškodit. Na druhou stranu Visceral by mohl přinést s novým zasazením i novou krev, která se může vyplatit víc než další výtvor od DICE.

Ale na nějaké soudy je ještě brzo, ačkoliv doufáme, že ve Visceral Games vědí co dělají a že se dokázali poučit z jednání DICE při vývoji Battlefieldu 4. Další vydání beta verze za plnou cenu by už hráči asi nerozdýchali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama