Unikátní bronzová soška Kingdom Come
KC: Deliverance Novinka Unikátní bronzová soška Kingdom Come

Unikátní bronzová soška Kingdom Come

Xzone

Xzone

7

V Česku vzniká limitovaná sběratelská figurka Jindřicha

Reklama

Pro sběratele a nadšené fanoušky českého Kingdom Come: Deliverance vzniká unikátní soška hlavního hrdiny Jindřicha. Proč unikátní? Nejde totiž o žádný plast nebo resin z továrny. Soška se rodí z bronzu v malé české dílně! Tahle nádhera je výsledkem spolupráce Warhorse Studios a Xzone s šikovným českým umělcem Honzou Moštěkem.

Každý kus z limitované série 99 sošek vzniká v dílně ručně a díky odlévací metodě je každý originál. Jak píší v textu na Xzone.cz:

Sošky jsou vyrobeny metodou ztraceného vosku, při které je odlévací forma vždy zničena. Nejdříve je pomoci silikonové formy ručně vytvořen voskový model, který se poté ručně opracuje a připraví k odlití. Odlévací forma se po mnohahodinovém vypalování zaleje roztaveným bronzem. Po ztuhnutí odlitku se forma rozbije a hrubá verze sošky je na světě. Nastává finální fáze ručního opracování a kompletace. Každý kus tak tvoří jedinečný očíslovaný originál.

Jde tak o skvělou příležitost, jak si pořídit opravdový sběratelský kus, který i přes vyšší cenu nikdy neztratí na hodnotě. Sošku za 4990 Kč obdržíte v dřevěné truhličce s vypáleným logem Kingdom Come: Deliverance. Zakoupíte ji pouze na Xzone.cz.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama