Unikátní přívěšek na klíče ve tvaru pneumatiky k NFS: Most Wanted
Novinka Unikátní přívěšek na klíče ve tvaru pneumatiky k NFS: Most Wanted

Unikátní přívěšek na klíče ve tvaru pneumatiky k NFS: Most Wanted

Michal Burian

Michal Burian

16

Navíc obdržíte plakát s motivem hry a limitovanou edici za cenu běžné.

Reklama

Pouze v našem obchodě Xzone.cz získáte k předobjednávce Need for Speed: Most Wanted unikátní přívěšek na klíče ve tvaru pneumatiky s logem NFS série. Přívěšek v sobě ukrývá 1m dlouhý svinovací metr.

K předobjednávce navíc obdržíte PLAKÁT s motivem hry a limitovanou edici za cenu běžné. Zajistěte si rychlejší postup ve hře inkasováním dvojnásobného počtu Speed Points v prvních čtyřech hodinách hraní režimu pro více hráčů. Za volantem dvou aktuálně nejžhavějších vozů světa, vybavených nejnovějšími výkonnostními modifikacemi a v exkluzivním saténově černém provedení, nechte své přátele a odvěké protivníky ve zpětných zrcátcích.

Předobjednejte si NFS: Most Wanted ještě dnes na PC za 1078 Kč, na konzole PlayStation 3 a Xbox 360 za 1378 Kč nebo na handheld Vita (bez limitované edice, ale s přívěškem a plakátem) za 1078 Kč.

Limitovaná edice obsahuje:

• 4 hodiny dvojnásobné dávky Speed Points – V prvních čtyřech hodinách hraní multiplayeru se můžete těšit na dvojnásobnou porci Speed Points.

• 2 auta v rámci Limitované edice – Získejte v rámci onlinového multiplayeru přednostní přístup ke dvěma nejžhavějším autům světa v saténově černém provedení a s nejmodernějšími výkonnostními modifikacemi.

Co se týče rychlosti a stylu, pak neexistuje impozantnější automobilový skvost než Maserati GranTurismo MC Stradale s těmito modifikacemi - jen v rámci Limitované edice:

• Závodní motor a brzdy vyladěné pro vyšší výkon a ovladatelnost.

• Karoserie s vyšším přítlakem zajišťující lepší manévrovací vlastnosti.

Výkonné, lehké a na každý podnět skvěle reagující 2012 Porsche 911 Carrera S je perfektním prostředkem k odstranění soupeřů ve smrtící rychlosti. V rámci Limitované edice přichází s těmito modifikacemi:

Optimalizovanou aerodynamickou karoserií, která snižuje tendenci ke smyku k dosažení maximální rychlosti.

Dlouhotrvajícím efektem navýšení rychlosti přídavkem nitra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama