Unikl spekulovaný gameplay z Kodžimova hororu Overdose
OD Novinka Unikl spekulovaný gameplay z Kodžimova hororu Overdose

Unikl spekulovaný gameplay z Kodžimova hororu Overdose

Filip Svoboda

Filip Svoboda

5
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Video je v mizerné kvalitě.

Reklama

Jen několik hodin po tom, co začaly po internetu kolovat údajné screenshoty z (rovněž údajného) hororu Kojima Productions známého jako Overdose, jsme se dočkali také prvního videa. Záběry potvrzují dřívější spekulace, jde podle všeho přímo o gameplay, na kterém byly neoficiální informace založeny. Kvalita videa je ale velice špatná nemluvě o tom, že v odrazu obrazovky sledujeme jeho napůl svlečeného autora.

Vypadá to, že ovladatelnou postavu, kterou sledujeme z pohledu třetí osoby, ztvárňuje skutečně herečka Margaret Qualley, o které se ve spojitosti s Overdose už nějakou dobu mluví a která ztvárnila postavu Mamy v Kodžimově Death Stranding.

Postava ve videu prochází s baterkou temnými chodbami a očividně se před něčím nebo někým skrývá. Video končí jumpscarem, který následuje stylizovaný nápis Game Over, a následně A Hideo Kojima Game a Overdose. Kromě toho, že máme záběry možnost vidět na vlastní oči, se tak nedozvídáme nic nového i s odkazem na již zmiňovaný report Toma Hendersona z letošního června.

O jednom ze svých projektů nedávno Hideo Kodžima prohlásil, že bude „skoro jako nové médium“. Vzhledem k tomu, že druhou hrou ve vývoji v kancelářích japonského studia má být pokračování Death Stranding, mluvil pravděpodobně právě Overdose. Ve speciálním textu jsme spekulovali, co by mohl horor od slavného designera nabídnout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama